#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Neyse, zaten oynamasini beklemiyordum. Yusuf'a daha cok uzuldum ama beni endiselendiren Sefer'in kusmesi. Icardi toparlanmazsa sadece Gomis'e kalacagiz gibi

Oynayası yoksa yerine oynayabilecek 3 oyuncu var. Yerliler hariç kimsenin forması garanti değil. Sakatlığı varsa zaten riske edilmesin.

Aslinda ayni seyi soyluyoruz; transferin son gununde geldi bize ve akabinde 2 resmi macimiz oldu zaten.

Kasimpasa macinda kadroya alinmadi henuz fit degil diye, sonra ki Konya macinda son yarim saat oyuna alindi. Yani demem o ki yangin cikaracak veya tellaslanacak genel bir durum yok aslinda. Herifi daha once transfer etselermis belki ilk 5-6 macta da forma giymis olurdu, son gun gelince boyle olmasi anormal degil bence.

Ozetle suan pozitif veya negatif bir yorumda bulunmak icin cok erken demek istiyorum.
Benim eleştirim kendisine iyi bakmaması ve profesyonel davranmamasına.

Mata geldiğinden beri gerideyken nasıl hızlıca toparladıysa bu yaşında, Icardi eksiğine rağmen idman kaçırdı.

Zaten geç geldim deyip sıkı çalışsa bunlar olmazdı. Bir de uzak deplasmandaki hafif ağrı genelde isteksizlik olmuştur geçmişte.

4-5 sonra DK var, sonraki maçta da 11 olmaz, ne ara oynayacak koca 1 muamma.

neyse ya dünya yıldızı golcümüz var beyler, bazılarının inandığına göre maliyeti de zaten 750k euroymuş o yüzden pek zararı olmaz

Milletin gazına gelmeyin. Zamanı geldiğinde gereken katkıyı verecek aslan.

Dubois da, Midtsjö de ilk maçlarından sonra yüklemeye bağlı sakatlık yaşadılar. Umarım bu da öyledir.

750 bin euroya yedek oyuncu bile bulamayabilirdik. Kiralık zaten. Oynamazsa kendi bilir. Gomis oynar, Sefer oynar, Mertens oynar. Kadro geniş.

Geri
Üst Alt