- 17 Eylül 2018
- 20.484
- 23.386
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımı öyle bir sahiplenmiş ki birkaç yıl öncesinide düşünüyor kralMauro Icardi: "Bütün İstanbul'un önünde kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Birkaç yıldır şampiyon olamadık, şu anda şampiyon olmamız gerekiyor." (Galatasaray Youtube)
Keramettin'i delirttiler sıra sende adminimYa deli misiniz nedir çözemiyorum ki
Kaldı birKalan 4 macta en az 5 gol daha atarsa 20 gol atmis olacak.
Umarim sirf bundan dolayi basarir:
7-11-2022 — Ümit Özat: "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım."
Zaniolo’nun ilk ödemesi kasımda, bırakın artık şu muhabbeti yavZanioloya 15 vereceğimize bu adamın direk bonservisini alabilirdik.
Parayı geç ödeyince ödememiş mi olacağız yani?!..Zaniolo’nun ilk ödemesi kasımda, bırakın artık şu muhabbeti yav
Icardi için peşin isteyeceklerini kastediyorum. Roma Zaniolo’dan kurtulmak istiyordu, taksitle vermeyi kabul ettiler. Aynı şeyi burada coşmuş bir Icardi için PSG yapmaz (tahminim). Dolayısıyla karşılaştırılamaz bu iki transfer. Yoksa kasamızda senin bahsettiğin gibi bir €15m yatıyordu da biz Icardi yerine Zaniolo’ya vermeyi seçmedik, bunu söylemeye çalışıyorum.Parayı geç ödeyince ödememiş mi olacağız yani?!..
Peşin-taksit-ipotek filan farketmiyor. Zaniolo transferinden hiç hoşnut değilim. Hülle-mülle-ön protokolle filan satış garantisi alınarak transfer edildiyse ne ala. Değilse, haddinden fazla risk alınmıştır. En başından beri dediğim gibi, ''Ayranı yok içmeye...''...Nokta...Icardi için peşin isteyeceklerini kastediyorum. Roma Zaniolo’dan kurtulmak istiyordu, taksitle vermeyi kabul ettiler. Aynı şeyi burada coşmuş bir Icardi için PSG yapmaz (tahminim). Dolayısıyla karşılaştırılamaz bu iki transfer. Yoksa kasamızda senin bahsettiğin gibi bir €15m yatıyordu da biz Icardi yerine Zaniolo’ya vermeyi seçmedik, bunu söylemeye çalışıyorum.