#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Rıdvan Dilmen: “Icardi şu kadar delik bulsa sığdırıyor… Allah vergisi bir yetenek var hergelede, affetmiyor.. Nefes alsın yeter..”

1684614075130.webp

Parayı geç ödeyince ödememiş mi olacağız yani?!..
Icardi için peşin isteyeceklerini kastediyorum. Roma Zaniolo’dan kurtulmak istiyordu, taksitle vermeyi kabul ettiler. Aynı şeyi burada coşmuş bir Icardi için PSG yapmaz (tahminim). Dolayısıyla karşılaştırılamaz bu iki transfer. Yoksa kasamızda senin bahsettiğin gibi bir €15m yatıyordu da biz Icardi yerine Zaniolo’ya vermeyi seçmedik, bunu söylemeye çalışıyorum.

Icardi için peşin isteyeceklerini kastediyorum. Roma Zaniolo’dan kurtulmak istiyordu, taksitle vermeyi kabul ettiler. Aynı şeyi burada coşmuş bir Icardi için PSG yapmaz (tahminim). Dolayısıyla karşılaştırılamaz bu iki transfer. Yoksa kasamızda senin bahsettiğin gibi bir €15m yatıyordu da biz Icardi yerine Zaniolo’ya vermeyi seçmedik, bunu söylemeye çalışıyorum.
Peşin-taksit-ipotek filan farketmiyor. Zaniolo transferinden hiç hoşnut değilim. Hülle-mülle-ön protokolle filan satış garantisi alınarak transfer edildiyse ne ala. Değilse, haddinden fazla risk alınmıştır. En başından beri dediğim gibi, ''Ayranı yok içmeye...''...Nokta...

Geri
Üst Alt