- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
...........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...........
Hücum oyuncusu olsam asla gitmeyecegim takımlar. A.madrid,romaAtletico madridmis
İcardi 3 sene başka klüpte oynar 33 yaşında tekrar gelmek ister.1 gram kalacağına inanmıyorum.
Gerçekçi bir insanım renktaş.Umutlanıp sonra üzülünce daha kötü.
Avrupa'da hiçbir kulüpten şu an PSG'den aldığı maaşa yakın bir maaş alamaz. Orada vergi oranı epey fazla ve vergiyle birlikte hiçbir kulüp o maaşı Icardi'ye ödeyemez. O maaşı ödeyebilecek olan PSG, Manchester City gibi kulüpler de Icardi'den daha iyilerine sahip zaten.İcardi 3 sene başka klüpte oynar 33 yaşında tekrar gelmek ister.1 gram kalacağına inanmıyorum.
Avrupa'da hiçbir kulüpten şu an PSG'den aldığı maaşa yakın bir maaş alamaz. Orada vergi oranı epey fazla ve vergiyle birlikte hiçbir kulüp o maaşı Icardi'ye ödeyemez. O maaşı ödeyebilecek olan PSG, Manchester City gibi kulüpler de Icardi'den daha iyilerine sahip zaten.
Biz biraz zorlarsak verebiliriz ama. Burada vergi mergi olmadan kemiksiz maaş imkanı var. Üstelik adam mutlu. Kalmaması için bir sebep göremiyorum.
Amacı para değil kariyerse, düşük maaşlara Avrupa'nın yüksek seviye kulüplerine gider elbette. Ama hem cebini hem mutluluğunu düşünüyor, üstelik Şampiyonlar Liginde de oynamak istiyorsa, kalmayı tercih edecektir.
Realin bayernin forvet sıkıntisi var o paralari verir.Avrupa'da hiçbir kulüpten şu an PSG'den aldığı maaşa yakın bir maaş alamaz. Orada vergi oranı epey fazla ve vergiyle birlikte hiçbir kulüp o maaşı Icardi'ye ödeyemez. O maaşı ödeyebilecek olan PSG, Manchester City gibi kulüpler de Icardi'den daha iyilerine sahip zaten.
Biz biraz zorlarsak verebiliriz ama. Burada vergi mergi olmadan kemiksiz maaş imkanı var. Üstelik adam mutlu. Kalmaması için bir sebep göremiyorum.
Amacı para değil kariyerse, düşük maaşlara Avrupa'nın yüksek seviye kulüplerine gider elbette. Ama hem cebini hem mutluluğunu düşünüyor, üstelik Şampiyonlar Liginde de oynamak istiyorsa, kalmayı tercih edecektir.
Bence bu yaklasim daha tehlikeli. Eger birileri uzerinden birseyler yapiyorsak, o zaman once Teknik direktor sonra da baskan gider. Hep de boyle oldu. Gecen transfer doneminde kisitli zamanlar yapilanlar ortada. 13. olan takimdan sonra Icardi evet toparlanma surecini hizlandirdi.Icardi'nin yerine kimseyi falan koyamayız
Hele sistem takımıyız falan diyenler olmuş, açın bakın Icardi'nin sahada veya fit olmadığı maçların hepsi sorunluydu
Böyle bir adam bir daha gelmez tüm imkanlar seferber edilmeli bu hikaye sürebildiği kadar sürmeli
Gelmiyorsa oturup ağlayacağızBence bu yaklasim daha tehlikeli. Eger birileri uzerinden birseyler yapiyorsak, o zaman once Teknik direktor sonra da baskan gider. Hep de boyle oldu. Gecen transfer doneminde kisitli zamanlar yapilanlar ortada. 13. olan takimdan sonra Icardi evet toparlanma surecini hizlandirdi.
Ama bu kadar sevgiye ragmen de gelmiyorsa, yapacak birsey yok. Mertens ve Sergio yerine 2 saglam adam almanin daha onemli oldugunu dusunuyorum.
SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi