#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Gelmiyorsa oturup ağlayacağız

Fakat kesinlikle ama kesinlikle gerekiyorsa takımın bazı yerlerini zayıf bırakıp Icardi'yi almalıyız

Böyle oyuncu denk geldi mi şartları sonuna kadar zorlamak lazım
Kesinlikle alabiliyorsak almaliyiz. Benim soylemek istedigim, boyle Outlier bir adamin varsa, onun yoklugunda patlayabilirsin, eger diger bolgeleri kuvvetlendirmezsen. Takim kuvvetlensin forvet ortalama bile isi cozer lig icin. Ama Icardi olursa avrupa da bir kupaya adaysin demek oluyor.

Ozun sozu evet almaliyiz ama diger bolgeleri de kesinlikle ihmal etmemliyiz.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diğer kulüplerin isteyeceğini ben hala pek düşünmüyorum. Wanda olan her koşulda 3-4 sene kontrat brüt 10 maaş vermek İtalyan kulüplerinin yapacağı iş değil, İngilizler yapar ama tepedekiler yapmaz, İspanyollardan ise belki Atletico yapar.

Çok seçeneği olduğunu düşünmüyorum ama bizim almamız da kolay olmayacaktır, 5 net maaşa okeydi diye duymuştum, fazlasını vermemizi olası görmüyorum.

Diğer kulüplerin isteyeceğini ben hala pek düşünmüyorum. Wanda olan her koşulda 3-4 sene kontrat brüt 10 maaş vermek İtalyan kulüplerinin yapacağı iş değil, İngilizler yapar ama tepedekiler yapmaz, İspanyollardan ise belki Atletico yapar.

Çok seçeneği olduğunu düşünmüyorum ama bizim almamız da kolay olmayacaktır, 5 net maaşa okeydi diye duymuştum, fazlasını vermemizi olası görmüyorum.
Trabzonlu motz kalacağını hissediyormus

Bu adam kesinlikle kalmalı. Benzema ve Haalandan sonra dünyada 3 numara bu herif. Ne yeri dolar nede aynı heyecanı verir. 8-12 yaş çoğu çocuğu bu herif Galatasaraylı yapıyor. Diagne gibi takoza 12 milyon verdirdi o pozisyon. Erden Başgana güveniyorum

Yalniz lig biter bitmez kaliteli bir forvetle anlasirsak efsane forsumuz olur.

Dusunsenize icardi kendi diyor beni almayacak misiniz diye. Sartlar uyarsa hay hay neden olmasin diyor erden baskan.

Wanda sartlarini saydikca sayarken erden baskan sakaljni ovustururup siz kendinize baska enayi bulun diyor. Kapida bekleyen icardiye de olmadi bu is senin karinla biz anlasamayacagiz deyip cikiyor ofisten.

Icardi bunalima girip kariyi bosuyor ve bizim kapimizda yatiyor hemde belesten biz alacakken bjk araya girip gedson gibi kapiyor kotu oluyor sonu

transfer bütçesini bu herife verin komple

Wanda ne yazmışta ortam bu kadar gerildi buralarda😄

Dusunsenize icardi kendi diyor beni almayacak misiniz diye. Sartlar uyarsa hay hay neden olmasin diyor erden baskan.

Wanda sartlarini saydikca sayarken erden baskan sakaljni ovustururup siz kendinize baska enayi bulun diyor. Kapida bekleyen icardiye de olmadi bu is senin karinla biz anlasamayacagiz deyip cikiyor ofisten.

Icardi bunalima girip kariyi bosuyor ve bizim kapimizda yatiyor hemde belesten biz alacakken bjk araya girip gedson gibi kapiyor kotu oluyor sonu
E2Lv41-WUAIQKuW

Bence cok alevlenmeye gerek yok. Zaten Buruk'un modelinde onemli olan sistem. Tabi ki iyi oyuncular onemli. Icardi de cok buyuk bir futbolcu. Olmasa bile de yerine gelecek forvet ve takviyeler ile total de guclu bir takim olabiliriz. Mesela Mertens bu sene skor katkisi veremedi, keza Milot da oyle, iyi oynamalarina ragmen. Icardi outlier bir topcu. 40 yilda 1 gelir. O yuzden de, cok sey yapmamak lazim.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alakası yok. Sistem falan.. Icardi kalitesinde bir forvetimiz olmasaydı şampiyon falan olamazdık. Özellikle son 5-6 maç bak bakalım golleri kim nasıl atmış.

Artık bakacağız duruma.
Sadece bizim almak istememiz yetmiyor.
Olur da psg ile anlaşırsak ve ikardi yan çizerse de kendi bilir.

Burda şu an kredisi çok, taraftar adeta kendisine tapıyor. Seneye Avrupa var, daha güzel bir hikaye yazmaya müsait bir yeni sayfa var önünde.

Eğer psg ile anlaşılmasına rağmen tüm bunları kenarı itecek ise bir şey diyemeyiz.

Ek olarak az para da vermeyiz yine. 4-5 m maaş verilir muhtemelen.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Parası neyse verin bir an önce alın şu adamı. Dünyada forvet transferi sirkülasyonu başlarsa illa sulanan olacaktır hemen bağlamak lazım

Geri
Üst Alt