#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bugün bizim iş yerinin yaz partisi vardı, partide herkesin bir istek şarkısını çaldılar. Ben de Aşkın Olayım'ı seçtim biraz romantik şekilde.

Sonra yanıma futbol ile haşır neşir olan 3 Alman ve İtalyan arkadaş geldi ve dedi ki biz senden Galatasaray marşı bekliyorduk diye. Sonra ben de bunlara bu şarkının anlamını anlattım. Bunlar da hass.. lan bu şarkı statta gol müziği olarak mı çalınır dediler. Ben de 2-3 tane Icardi gölü ve gol sonrasında sevinç videosu gösterdim bu avanaklara.

Hepsi ağzı açık bir şekilde izlediler videoları, sonra da sizin stat ve ambians müthiş dediler. Ben de siz ne sanıyordunuz lan kodumun aptalları diyerek hepsini mat ettim.

Yani kısacası bugün 3 tane yabancıyı tekrardan GS tribününden etkiledim. Sizin sikimsonik taraftarlara benzemez GS taraftarı dedim.

Şarkının gol müziği olması konusunda eleştirilere kesinlikle katılıyorum. Leş bir şarkı. Güzel yapan Icardi ve golleri, başarısı.

fazla abartılıyor
asoiaf.001.gif

Maliyet olarak baya bi girecek bize alirsak ama alacagimiz performansi uc asagi bes yukari biliyoruz.Gomis olayindaki gibi tutmayip para harcayip karsiligini alamamak da var.Ayrica İcardi’yi tutmayip yerine gelecek adamin da uzerinde hayvan gibi baski olacak Sneijder’den Belhanda’ya dustugumuz gibi.İki ucu boklu degnek yani İcardi meselesi.Cok fazla para harcamadan elimizde tutabilirsek şeker gibi olur.Boeu-Nelsson satisindan gelecek paralarla ve biraz daha ustune koyacagimiz paralarla İcardi-Stoper-sag-sol bek ve 10 numara transferlerini halledebilirsek muthis olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım bir şekilde kalır. Çok santrafor gördük yıldız kategorisinde ama bu kadar saha içi ve saha dışı faydalısı olmadı. Benim efsanem Drogbadır ama İcardinin Galatasaray kariyeri hepsini sönük bıraktı gerek goller gerek asistler gerek derbi performansı gerek saha dışı herşeyiyle mükemmel bir hikaye

Gol at reis. Gitmeden yap bı güzellik daha, sonrada 4 senelik sözleşme imzala

Geri
Üst Alt