Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.687
- 1.500
- 1.538
Transfer açıklamasını bu video ile yapalım .p
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetBu hatunu götürdü mu bu ya
Bu hatunu götürdü mu bu ya
NereyeBu hatunu götürdü mu bu ya
Bugün bizim iş yerinin yaz partisi vardı, partide herkesin bir istek şarkısını çaldılar. Ben de Aşkın Olayım'ı seçtim biraz romantik şekilde.
Sonra yanıma futbol ile haşır neşir olan 3 Alman ve İtalyan arkadaş geldi ve dedi ki biz senden Galatasaray marşı bekliyorduk diye. Sonra ben de bunlara bu şarkının anlamını anlattım. Bunlar da hass.. lan bu şarkı statta gol müziği olarak mı çalınır dediler. Ben de 2-3 tane Icardi gölü ve gol sonrasında sevinç videosu gösterdim bu avanaklara.
Hepsi ağzı açık bir şekilde izlediler videoları, sonra da sizin stat ve ambians müthiş dediler. Ben de siz ne sanıyordunuz lan kodumun aptalları diyerek hepsini mat ettim.
Yani kısacası bugün 3 tane yabancıyı tekrardan GS tribününden etkiledim. Sizin sikimsonik taraftarlara benzemez GS taraftarı dedim.
Resepacıkcası giderse üzülmem keremin asistlerinin cogunu cip etti. daha ayık bi forvet lazım bize valencia gibi
fazla abartılıyor
dostum sosyal medya detoksundaydım sen alıntı yaparak beni buraya cagırdın
Tamamfazla abartılıyor
vasat
CorbayaNereye
Kutlamalardostum sosyal medya detoksundaydım sen alıntı yaparak beni buraya cagırdın
aksam kaybedersek bahanen nedir