#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Evet arkadaşlar haklı çıkmam çok uzun sürmedi. Transfer nöbetinde çok karşı çıkmıştım bu herife ama hep linç yedim. BUYRUN SİZE İCARDİ.

Yahu bu adamın tutmayacağını tahmin etmek için futbolun duayeni olmaya gerek yoktu. Basbaya belliydi işte. Gelmesin diye ismi ilk çıktığı andan itibaren çok çabaladım ama benim çabamla olmuyor tabi.

İcardi diye bir tarafını yırtan arkadaşları piste alalım lütfen. Sahne onların. Mutlu musunuz İcardi’nizle?
Forumun %90’ı İcardi diye kafayı bozuyordu..
Söylermisin sen dün antrenmandamiydin? Neler olduğunu gördün mü?
Nasıl icardinin tutmdigindan eminsin bu kadar. Muneccimlik filan varmı kardesim ?

PSG'den aldığı maaş olan 6.750 nin 750'sini biz karşılıyoruz. Ancak anlaşma gereği aldığı bütün maaşın vergilerini biz ödüyoruz. Zaten uzun süre PSG ile süren pazarlığın sebebi buydu. Biz maaşın tamamını PSG'nin ödemesi sadece vergilerin tarafımızca ödenmesi için anlaşmaya çalışıyorduk. Normalde hiç bir futbolcunun aldığı maaşın vergisi hesaplanmıyor. Ancak burada durum farklı zira verilen vergi normalden daha fazla. Bütün hesaplamalar yapıldığında yaklaşık 3.450m gibi bir ücret yapıyor. Bu da 2.500 m maaş alan bir futbolcuya denk geliyor. Verilen menejerlik ücretini de katarsak(ki bu ücret te kendisine gidiyor ve kiralık biri için normal bir ücret değil) 3.600 m yapar. Yani takımda en çok kazanan futbolcularından biri oluyor.
Erden Timur; '750 bin euro gibi cüzzi bir rakama getirdik' derken yalan söyledi o zaman.

Erden Timur; '750 bin euro gibi cüzzi bir rakama getirdik' derken yalan söyledi o zaman.
750 bin euro gibimi dedi bilmiyorum. Ama Icardi'yi uyguna mi getirdik. Evet (Bütün ücretler dahil). Net 6750 maaşı olan yıldız bir futbolcuyu getirdik sonuçta. Bu oyuncuya göre uygun. Ve evet maaşı 750 bin Euro. Diğer futbolcu maaşları ile kıyaslama yapmak istiyorsan da maaşı 2.5 m düşünebilirsin. Zaten onun için yapıyorum bu hesabı. Sonuç olarak maaşı 750 bin.

Son düzenleme:
Bana kafandan senaryo kurmuşsun diyen adamın anlattiginin tümü hikaye :)
Neymiş karakterine göre oyuncu almışız ama Erden Timur icardinin karakterine bakmamış bunu eleştiriliyomus beyefendimiz..
Pazardan aldığın 5 karpuzdan bile 4 u bazen kelek çıkıyor. Adam bir sürü transfer yaptı biri kelek ciksa ne yazar. Karakter analizi yapılmamış senin dediğine göre icardiye.. Ordamiydin? Gördün mü duydun mu? Icardi yi tanirmisin? Çıkıp süper performans verse takımı sirtlasa o zaman ne diyeceksin? vs. vs. Daha bir sürü sorabilirim. Hepsini geç benim önceki mesajı neden yazdığımda belli. Bazen birşeyleri üzerine almaya gerek yok öyle düşünmüyosan bence..
Sen niye bu kadar ağladın ki bu adam eleştiriliyor diye ? Bu adamın nasıl bir ilişki içerisinde olduğunu , arkadaşının karısıyla evlendiğini dünya alem biliyordu. Karakter analizine lüzum yok her şey ayan beyan ortadaydı , karpuz benzetmesi de bomboş bir benzetme olmuş duruma dair zira alakası yok. Erden Timur da hata yapabilir bu onu taraftar olarak sevmemize engel değil zaten. Böyle histerik savunmalara kalkmayın komik oluyor.

Sen niye bu kadar ağladın ki bu adam eleştiriliyor diye ? Bu adamın nasıl bir ilişki içerisinde olduğunu , arkadaşının karısıyla evlendiğini dünya alem biliyordu. Karakter analizine lüzum yok her şey ayan beyan ortadaydı , karpuz benzetmesi de bomboş bir benzetme olmuş duruma dair zira alakası yok. Erden Timur da hata yapabilir bu onu taraftar olarak sevmemize engel değil zaten. Böyle histerik savunmalara kalkmayın komik oluyor.
Gerçekleri bilmeden adamın eleştirilmesi erken demem seni niye ağlattı ki? Niye zoruna gitti anlamadim..
Hangi yorumum boş karar verici makamsin sen galiba. Arkadaşının karısı muhabbetinin ne kadar boş olduğunu anlayamadigin halde birde.. Sen karakter analizcisi gibi bişeysin heralde. Daha neye itiraz ettigimi anlamamissin bile. Ne desem boş evet haklısın..

Oynamamış doğru çünkü oynamaya isteği ve çalışması yok ama tabi senin gibi bazı taraftarlar yıldız oyuncu olsun oynamasada olur mantığı olduğu için şaşırmadım.Gocunan sensin burada ben çok rahatim:D
Yaşın kaç bilmiyorum, aklı selim ol güzel kardeşim, bu denli tepki verecek bir husus yok oyuncu ile alakalı, kendine gelmeni tavsiye ederim. Önyargı yapmayalım, herkes elinden geleni yapıyor, taraftarlık görevini yap ve destek olup objektif yorum yap.

Gerçekleri bilmeden adamın eleştirilmesi erken demem seni niye ağlattı ki? Niye zoruna gitti anlamadim..
Hangi yorumum boş karar verici makamsin sen galiba. Arkadaşının karısı muhabbetinin ne kadar boş olduğunu anlayamadigin halde birde.. Sen karakter analizcisi gibi bişeysin heralde. Daha neye itiraz ettigimi anlamamissin bile. Ne desem boş evet haklısın..
Bu eleştirilere İcardi'nin kendisi bile böyle içli içli tepki vermezdi. Ayrıca İcardi'nin sıkıntılı bir özel hayata sahip olduğunu anlamak için karakter analizcisi olmaya lüzum yok beyin sahibi olmak yeterli. Kavga ettiği eşinin aramasını storyde paylaşıp açayım mı açmayayım mı diye anket açmış adam. Beyinsizsin demiyorum fakat kullanıver biraz bir zahmet. Ha bir de bana göre bir yorumun boş olup olmadığının kararını ben vereceğim tabi ki dolayısıyla karar verici makam benim , harika bir tespit.

Bence ortada ah tuh vah denecek bir durum yok. Ya tutarsa transferi yapilmis oynamazsa kendi bilir olan kariyerine ve kapacagi son kontrata olur. Ha bence deplasman diye oynamiyim ya demistir diye dusunmeye gerek yok, hazir degil zaten, profesyonel olmadigi icin kendini bos zamaninda hazirlamamis, bir de kisisel hayatinin calkantilari isi buraya getirmis olabilir cok normal.

Bu eleştirilere İcardi'nin kendisi bile böyle içli içli tepki vermezdi. Ayrıca İcardi'nin sıkıntılı bir özel hayata sahip olduğunu anlamak için karakter analizcisi olmaya lüzum yok beyin sahibi olmak yeterli. Kavga ettiği eşinin aramasını storyde paylaşıp açayım mı açmayayım mı diye anket açmış adam. Beyinsizsin demiyorum fakat kullanıver biraz bir zahmet. Ha bir de bana göre bir yorumun boş olup olmadığının kararını ben vereceğim tabi ki dolayısıyla karar verici makam benim , harika bir tespit.
Yani Icardi beyinsiz karaktersiz gibi bir yorum yapıyosun. Bana bir anlatsana ne oyuncular çok daha büyük skandallarla gündeme geliyor. Sen benim demek istediğimi anlayamamışsin ki bile. Bu tartışmaya girmeme bile lüzum yok gerçekten. Bak kısacık özetliyorum anlarsın anlamazsın senin bileceğin is.
Gerçekten sakat olup olmadığını bilmediğin elindeki tek veri eşi ile sosyal medya paylaşımları olan insan hakkında nasıl karaktersiz, beyinsiz, zaten gitmek istiyor, deplasmana gelmedi bilerek. Erden Timur karakter analizini kötü yapıyor vs vs. Gibi yorumlara katılıyorsan diyecek sözüm yok. Ben gerçekleri görmeden yorum yapılmaz diye fikir belirtiyorum. Bunu anlayamayan insanlar da kusura bakmasın kendini sorgulasin. Ve bu söylemek istediklerime neden muhalefet olduğunu. Ağlamak olarak değerlendirdigini anlayamıyorum. Daha ne diyim ki...

Son düzenleme:
750 bin Euro almıyor muydu. Neden büyüttük şimdi rakamı.
Ya Wanda’ya menajerlik parası verildi o belli, Fransa’daki (PSG’nin ödemesi gereken) vergilerini de biz ödüyoruz sanırım. 750 bin olayı fenerin yurtdışından getirdiği adama 5 milyon euro verip 10bin TL aylık açıklaması gibi biraz açıkçası.

Ya Wanda’ya menajerlik parası verildi o belli, Fransa’daki (PSG’nin ödemesi gereken) vergilerini de biz ödüyoruz sanırım. 750 bin olayı fenerin yurtdışından getirdiği adama 5 milyon euro verip 10bin TL aylık açıklaması gibi biraz açıkçası.
Gönderilmiş oyuncunun vergisi oluyor muymuş. Bunlar bilgi mi dedikodu mu anlamadım.

Bi sure daha şans verilmesi taraftarıyım kendisine, ama bu şekilde devam ederse şampiyonluk yolundaki takımın huzurunu ve takım ici dengeleri de bozar. En kötü devre arası yollar ayrılmalı böyle devam ederse.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdi bu arkadasin maliyeti bize tam olarak kaca patladi bilmem ama bu tatil günleri hemen yurt disina kacmasi bana cok sacma geliyor, geldiginden beri heralde böyle, tatil günleri hemen yurt disi. Yönetim ve teknik ekip birsey demiyor veya diyemiyorsa heralde bir sekilde kontratinda bunu belki yazdirmistir her hafta Milano bilmem nereye giderim bos günlerimde diye. Bu sekilde adam dan ne verim alabiliriz nede takim arkadaslari buna saygi gösterir.

Gönderilmiş oyuncunun vergisi oluyor muymuş. Bunlar bilgi mi dedikodu mu anlamadım.
Ya renktas yönetim çıktı açıklama yaptı 750bin Euro. Adamlar alenen yalancı diyo bizim yöneticilere. fbjk taraftarı da aynı söylemleri kullanıyo. Bunlar onlardan mi etkilendi. Kırk yılın başı adam gibi planlama ağır mi geldi bunlara bilmiyorum ama Galatasaray forumunda takımının açıkladığı ücretin kolpa olduğunu iddia eden tipler var burda. Bunlara bişey anlatamazsin... Aksini söylediğinde başlıyorlar saçma sapan argümanlarla savunma yapmaya. Nedir bu insanlarin amacı ben anlamadım. Galatasaray bir sürü oyuncuya para verdi çatır çatır kapta şeffaf biçimde açıkladı. İcardiye vereceği 2-3m fazla olsa açıklasa ne değişecek. Hey Allahım yaaa. 2m nu gizlesen nolcak. Galatasaray mi batacak. Biraz akıl fikir yaaa.
Bu tiplere söylüyorum gidin fb ye bakın ne paralar verdi onu tartışın siz..

Kendimizi avutmanın alemi yok ki. 750 bin euro alsa ne, almasa ne. Bu adam yedek için alınmadı. Forvet lazımdı, hala lazım. Takıma ve futbola konsantre olup topunu oynamazsa işimiz yaş.

İcardi olsaydı bu maçı almıştık. Maçtan önce bas bas bağırdılar Adana'nın stoperleri yavaş diye. Emre Özcan'ın yazısını okuduysaniz icardinin konya macinda stoperler arasında konumlanisini, sürekli arkaya kaçma denemeleri vardı. Bu maçta adana savunmasini elek edersi

Bugün kazanamadıysak 1. sorumlu bu herif.
Taktın mı takıyorsun ha valla. İcardi micardi geçiniz sahada 11 kişi başladık toplamda 16 kişi oynadı. Sakatlığı ne durumda nasıl oldu bilgimiz yokken sorumluluk yüklemek olmaz. Sen onun milano vs olaylarına takıksın farkındayız da baya takmışsın:)

Geri
Üst Alt