Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 7.973
- 1.947
- 1.748
wanda varken bu adamdan bi cacık olmaz. devre arası için forvet bakmaya başlamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet arkadaşlar haklı çıkmam çok uzun sürmedi. Transfer nöbetinde çok karşı çıkmıştım bu herife ama hep linç yedim. BUYRUN SİZE İCARDİ.İsmi ilk çıktığı andan itibaren şiddetle karşıydım bu transfere. Tarz olarak bize uymaz, aradığımız adam değil dedim. Hâlâ da aynı noktadayım açıkçası.
Fakat maliyetini görünce daha ılımlıyım. Erden Bey çok iyi iş çıkarmış. Bize desteklemek düşer artık.
Umarım performansıyla beni yanıltır ve bu mesajımı alıntılayıp bol bol gülersiniz. Vurduğun gol olsun.
VAR hakemi açıklanmış ona sövüyodum tam.an itibariyle napiyorsun
şekko ben şimdi nabıyom'a tepki videosu vardı bulamadım onu atıcaktım küfürlüan itibariyle napiyorsun
Yıldız meraklılarına bu ilgi budalası aileyle mutluluklar diliyorum.
Bu mentaliteyle sahaya önem vermesi mümkün değil.
750 bin Euro almıyor muydu. Neden büyüttük şimdi rakamı.Yok admirim yıldız olsun çamurdan olsun.
Gelsin 8-10 cukkalasın.
Havaalanlarında karşılansın.
Takım deplasmandayken Roma-Milano gezsin.
Top oynamasa da olur.
Euro 20 TL olmuş, kulüp batmış falan bunlar önemli değil.
Uefa bassın financial fpyi o da önemli değil, instada karısıyla koklaşan dövmeli sönmüş yıldız topçu olsun yeterli.
bunu asanlarla keremi asanlar ayni mi senceNe çabuk astınız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yaniibunu asanlarla keremi asanlar ayni mi sence
Bu mesajı yazıp taslak olarak kaydettiniz diye düşünüyorum. Sabrınızı zorladı mı bu durum?Evet arkadaşlar haklı çıkmam çok uzun sürmedi. Transfer nöbetinde çok karşı çıkmıştım bu herife ama hep linç yedim. BUYRUN SİZE İCARDİ.
Yahu bu adamın tutmayacağını tahmin etmek için futbolun duayeni olmaya gerek yoktu. Basbaya belliydi işte. Gelmesin diye ismi ilk çıktığı andan itibaren çok çabaladım ama benim çabamla olmuyor tabi.
İcardi diye bir tarafını yırtan arkadaşları piste alalım lütfen. Sahne onların. Mutlu musunuz İcardi’nizle?
Forumun %90’ı İcardi diye kafayı bozuyordu..
Biraz daha beklemekte fayda var. Açıklama acele olmuş.Evet arkadaşlar haklı çıkmam çok uzun sürmedi. Transfer nöbetinde çok karşı çıkmıştım bu herife ama hep linç yedim. BUYRUN SİZE İCARDİ.
Yahu bu adamın tutmayacağını tahmin etmek için futbolun duayeni olmaya gerek yoktu. Basbaya belliydi işte. Gelmesin diye ismi ilk çıktığı andan itibaren çok çabaladım ama benim çabamla olmuyor tabi.
İcardi diye bir tarafını yırtan arkadaşları piste alalım lütfen. Sahne onların. Mutlu musunuz İcardi’nizle?
Forumun %90’ı İcardi diye kafayı bozuyordu..
PSG'den aldığı maaş olan 6.750 nin 750'sini biz karşılıyoruz. Ancak anlaşma gereği aldığı bütün maaşın vergilerini biz ödüyoruz. Zaten uzun süre PSG ile süren pazarlığın sebebi buydu. Biz maaşın tamamını PSG'nin ödemesi sadece vergilerin tarafımızca ödenmesi için anlaşmaya çalışıyorduk. Normalde hiç bir futbolcunun aldığı maaşın vergisi hesaplanmıyor. Ancak burada durum farklı zira verilen vergi normalden daha fazla. Bütün hesaplamalar yapıldığında yaklaşık 3.450m gibi bir ücret yapıyor. Bu da 2.500 m maaş alan bir futbolcuya denk geliyor. Verilen menejerlik ücretini de katarsak(ki bu ücret te kendisine gidiyor ve kiralık biri için normal bir ücret değil) 3.600 m yapar. Yani takımda en çok kazanan futbolcularından biri oluyor.750 bin Euro almıyor muydu. Neden büyüttük şimdi rakamı.
Bana kafandan senaryo kurmuşsun diyen adamın anlattiginin tümü hikaye1- okan hoca aksam sakatlandi ondan yok dese bile bu yine 2 idman arasinda bile saga sola kacmaya calisan adamin sucudur. Adami getirene kadar gobegimiz catladi amerikalardan, hazir olmadigini kendi de bile bile nasil yuksek is ahlakina sahip bi adam ki son 1-2 gunde anca gelebildi anlasilmis olmasina ragmen. İsine saygisi olan adam kendine bakar, fit olmaya calisir ekstra idman vs yapar.
2- erden timurun kurdugu kadroya sallayan yok, sadece karakter analizi mevzusundan sonra boyle bi adami getirmek celisiyor dedik. Genel olarak cok basarili bulur ve severim kendisini zaten, kendi kafandan senaryo uretmissin.