#9 Mauro Icardi | ARŞİV

wanda varken bu adamdan bi cacık olmaz. devre arası için forvet bakmaya başlamak lazım

İsmi ilk çıktığı andan itibaren şiddetle karşıydım bu transfere. Tarz olarak bize uymaz, aradığımız adam değil dedim. Hâlâ da aynı noktadayım açıkçası.

Fakat maliyetini görünce daha ılımlıyım. Erden Bey çok iyi iş çıkarmış. Bize desteklemek düşer artık.

Umarım performansıyla beni yanıltır ve bu mesajımı alıntılayıp bol bol gülersiniz. Vurduğun gol olsun.
Evet arkadaşlar haklı çıkmam çok uzun sürmedi. Transfer nöbetinde çok karşı çıkmıştım bu herife ama hep linç yedim. BUYRUN SİZE İCARDİ.

Yahu bu adamın tutmayacağını tahmin etmek için futbolun duayeni olmaya gerek yoktu. Basbaya belliydi işte. Gelmesin diye ismi ilk çıktığı andan itibaren çok çabaladım ama benim çabamla olmuyor tabi.

İcardi diye bir tarafını yırtan arkadaşları piste alalım lütfen. Sahne onların. Mutlu musunuz İcardi’nizle?
Forumun %90’ı İcardi diye kafayı bozuyordu..

saçmalamayı kesin,girmeyin şu baslıga.yeter ya.

Birdaha oyuncu alacagimiza helal süt emmiş, işinde gücünde, veya evinde oturan bir futbolcu eşi transfer edelim. Kocasi herturlu iş yapacaktır

Yıldız meraklılarına bu ilgi budalası aileyle mutluluklar diliyorum.

Bu mentaliteyle sahaya önem vermesi mümkün değil.

Yok admirim yıldız olsun çamurdan olsun.
Gelsin 8-10 cukkalasın.
Havaalanlarında karşılansın.
Takım deplasmandayken Roma-Milano gezsin.
Top oynamasa da olur.
Euro 20 TL olmuş, kulüp batmış falan bunlar önemli değil.
Uefa bassın financial fpyi o da önemli değil, instada karısıyla koklaşan dövmeli sönmüş yıldız topçu olsun yeterli.

Yok admirim yıldız olsun çamurdan olsun.
Gelsin 8-10 cukkalasın.
Havaalanlarında karşılansın.
Takım deplasmandayken Roma-Milano gezsin.
Top oynamasa da olur.
Euro 20 TL olmuş, kulüp batmış falan bunlar önemli değil.
Uefa bassın financial fpyi o da önemli değil, instada karısıyla koklaşan dövmeli sönmüş yıldız topçu olsun yeterli.
750 bin Euro almıyor muydu. Neden büyüttük şimdi rakamı.

bu adam yerine belottiye odaklansalar en azindan 3 sene daha forvetimiz olur dedik fbli ilan edildik 8 ay sonra haritadan turkiyeyi goster desen bulamaz ama olsun

Ne çabuk astınız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

az kaldı wandaya sövcem

Evet arkadaşlar haklı çıkmam çok uzun sürmedi. Transfer nöbetinde çok karşı çıkmıştım bu herife ama hep linç yedim. BUYRUN SİZE İCARDİ.

Yahu bu adamın tutmayacağını tahmin etmek için futbolun duayeni olmaya gerek yoktu. Basbaya belliydi işte. Gelmesin diye ismi ilk çıktığı andan itibaren çok çabaladım ama benim çabamla olmuyor tabi.

İcardi diye bir tarafını yırtan arkadaşları piste alalım lütfen. Sahne onların. Mutlu musunuz İcardi’nizle?
Bu mesajı yazıp taslak olarak kaydettiniz diye düşünüyorum. Sabrınızı zorladı mı bu durum?

Biraz daha beklemekte fayda var. Açıklama acele olmuş.

750 bin Euro almıyor muydu. Neden büyüttük şimdi rakamı.
PSG'den aldığı maaş olan 6.750 nin 750'sini biz karşılıyoruz. Ancak anlaşma gereği aldığı bütün maaşın vergilerini biz ödüyoruz. Zaten uzun süre PSG ile süren pazarlığın sebebi buydu. Biz maaşın tamamını PSG'nin ödemesi sadece vergilerin tarafımızca ödenmesi için anlaşmaya çalışıyorduk. Normalde hiç bir futbolcunun aldığı maaşın vergisi hesaplanmıyor. Ancak burada durum farklı zira verilen vergi normalden daha fazla. Bütün hesaplamalar yapıldığında yaklaşık 3.450m gibi bir ücret yapıyor. Bu da 2.500 m maaş alan bir futbolcuya denk geliyor. Verilen menejerlik ücretini de katarsak(ki bu ücret te kendisine gidiyor ve kiralık biri için normal bir ücret değil) 3.600 m yapar. Yani takımda en çok kazanan futbolcularından biri oluyor.

1- okan hoca aksam sakatlandi ondan yok dese bile bu yine 2 idman arasinda bile saga sola kacmaya calisan adamin sucudur. Adami getirene kadar gobegimiz catladi amerikalardan, hazir olmadigini kendi de bile bile nasil yuksek is ahlakina sahip bi adam ki son 1-2 gunde anca gelebildi anlasilmis olmasina ragmen. İsine saygisi olan adam kendine bakar, fit olmaya calisir ekstra idman vs yapar.

2- erden timurun kurdugu kadroya sallayan yok, sadece karakter analizi mevzusundan sonra boyle bi adami getirmek celisiyor dedik. Genel olarak cok basarili bulur ve severim kendisini zaten, kendi kafandan senaryo uretmissin.
Bana kafandan senaryo kurmuşsun diyen adamın anlattiginin tümü hikaye :)
Neymiş karakterine göre oyuncu almışız ama Erden Timur icardinin karakterine bakmamış bunu eleştiriliyomus beyefendimiz..
Pazardan aldığın 5 karpuzdan bile 4 u bazen kelek çıkıyor. Adam bir sürü transfer yaptı biri kelek ciksa ne yazar. Karakter analizi yapılmamış senin dediğine göre icardiye.. Ordamiydin? Gördün mü duydun mu? Icardi yi tanirmisin? Çıkıp süper performans verse takımı sirtlasa o zaman ne diyeceksin? vs. vs. Daha bir sürü sorabilirim. Hepsini geç benim önceki mesajı neden yazdığımda belli. Bazen birşeyleri üzerine almaya gerek yok öyle düşünmüyosan bence..

Geri
Üst Alt