#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Renkdas konular karismasin :)

Ben ogluma baskili alacaktim kendi adina ama Icardi no istedi o dedigin uzere GS Store'dan aldigin taraftar formasina olur. Ben Alper'in sorusuna cevaben (2 sey sormus bir forma arkasi full parcali bir de approved versiyon, Icardi'nin fotoda giydigi. Bir de sunu sormus, CL vs Lig farki. O da font farki).

Sunu yapabilirsin ben arattirdim GS Store'u, Nike'den alip, gidip baski yaptirtabilirsin ama lutfen teyit ettir baski kalibi var mi diye her storede olmayabiliyor. Nike baski yapmiyor, yapmaz renkdas. TR'ye gidersen yaptirtabilirsin ya da birinden rica edebilirsin yurtdisindaysan ve gidemiyorsan. Ya da al simdi, sonra gittiginde yaptir kaliplar hep oluyor stadin ordaki GS Store'de mesela.

Bana gelince, ogluma taraftar versiyonu olani ama set olarak alacagim oyle istedi (sort, konc vs.) ona da baski yapmiyor GS Store ama arattirdim yapabiliriz alin gelin siz dediler online alacaksiniz diye. Cunku online o secenek cikmiyor. Kendime de taraftar alirim, Nike'a baktim orijinal icin pahali gerek yok. O paraya seneye yine alirim sporcu da degilim giyeyim sagda solda.. Mactan maca :) Baskiyi da yapiyorlar zaten. Font'da CL secerim.
Tamam sagolasın bilgilendirme için bende öyle yapayım o zaman. Bu sene maalesef gidemicem ama giden gelen arkadaşlara getirtirim. Dediğin gibi taraftar formasıda yeterli olur bizde sporcu değiliz o kadar :)

Transfere en çok sevinen adam Kerem Aktürkoğlu kesinlikle. Yine sezonun ikilisi olacaklar. Santi ve Harris
InCollage_20230728_223557060.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mauro Emanuel İcardi Rivero.. Yuvana resmen Hoşgeldin aslanım! Geçtiğimiz sezon başlamadan önce böylesine Serie A ve İnter efsanesi, Parisin 50 milyon euroya getirdiği bir Süperstar size gelecek size aşık olacak deseler, sizi Şampiyon yapacak deseler güler geçerdik. Ama oldu. Bu sene Şampiyonlar Liginde daha fazlasına hep beraber hazırız.
t7pt1r.webp
-yusnoz.webp

Nasıl da yakışıyor şu forma.. Nasıl da yakışmış 9 numaralı forma 🥹🥹 Daha 30 yaşında İnter ve Pariste gol krallıkları yaşamış ve kaptanlık yapmış bir Süperstarımız var artık tamamen. Geçtiğimiz sezon bizi sadece 25 maçta Şampiyon yaptı bu sene yapacaklarını hayal dahi edemiyorum. Evine tekrar Hoşgeldin.. Aşk adamı Mauro İcardi
InCollage_20230730_144735346.webp

Bunca büyük oyuncular geldi geçti ama daha iyi bir transfer açıklama videosu izlememiştim. Aşkın Olayımı her Enstürman ilan çalmaları ve Mauro İcardi gol sevinci hareketi ile İstanbulu selamlaması. Çok seviyoruz. Çok mutluyuz 🥹
InCollage_20230730_144251150.webp

Sürekli gülüyor. İdman sırasında da sürekli yerleştiriyordu herkesi pozisyonuna. Mertens ile birlikte yarattığı en büyük fark oyun aklı. Kerem Barış Yunus Zaniolo falan aynı anda sahada olunca başı kesik tavuk gibi oluyorlar.

Herkesten daha özel, herkesten daha güzel. Hagiden sonra Galatasaray ve Türkiyeye gelmis geçmiş en iyi oyuncu dedirtecek. İdmanda ve Törende İnanılmaz mutluydu ve sürekli yüzünde bir gülme ifadesi var

Bambaşka bir mevzu. Çok ekstra bir adam

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneki saha içi liderliği ve performansını devam ettirirse kaptanlık verilmesi gerekir ilk dönem sonunda. Böyle adamlar empati ve gazla motive oluyor demek ki. Kim olmuyor ki gerçi?

Geçen seneki saha içi liderliği ve performansını devam ettirirse kaptanlık verilmesi gerekir ilk dönem sonunda. Böyle adamlar empati ve gazla motive oluyor demek ki. Kim olmuyor ki gerçi?
Geçen sene Gomis ve Kerem ikinci ve üçüncü kaptandı. Gomis gittiğine göre bir kişilik yer açıldı.

Tahminimce Gomis'in yerine ya Mertens geçer ya da Icardi.

Geçen sene Gomis ve Kerem ikinci ve üçüncü kaptandı. Gomis gittiğine göre bir kişilik yer açıldı.

Tahminimce Gomis'in yerine ya Mertens geçer ya da Icardi.

Mertens bu sene biraz daha az süre alacak ama iki tercih de hatalı olmaz kanımca. Kalecinin kaptan olmasına her ne kadar karşı olsam da Muslera faktörü var.

Geri
Üst Alt