Kemal Islamoglu
Kırmızı Üye
- 21 Ocak 2010
- 1.301
- 535
- 1.683
Tamam sagolasın bilgilendirme için bende öyle yapayım o zaman. Bu sene maalesef gidemicem ama giden gelen arkadaşlara getirtirim. Dediğin gibi taraftar formasıda yeterli olur bizde sporcu değiliz o kadarRenkdas konular karismasin
Ben ogluma baskili alacaktim kendi adina ama Icardi no istedi o dedigin uzere GS Store'dan aldigin taraftar formasina olur. Ben Alper'in sorusuna cevaben (2 sey sormus bir forma arkasi full parcali bir de approved versiyon, Icardi'nin fotoda giydigi. Bir de sunu sormus, CL vs Lig farki. O da font farki).
Sunu yapabilirsin ben arattirdim GS Store'u, Nike'den alip, gidip baski yaptirtabilirsin ama lutfen teyit ettir baski kalibi var mi diye her storede olmayabiliyor. Nike baski yapmiyor, yapmaz renkdas. TR'ye gidersen yaptirtabilirsin ya da birinden rica edebilirsin yurtdisindaysan ve gidemiyorsan. Ya da al simdi, sonra gittiginde yaptir kaliplar hep oluyor stadin ordaki GS Store'de mesela.
Bana gelince, ogluma taraftar versiyonu olani ama set olarak alacagim oyle istedi (sort, konc vs.) ona da baski yapmiyor GS Store ama arattirdim yapabiliriz alin gelin siz dediler online alacaksiniz diye. Cunku online o secenek cikmiyor. Kendime de taraftar alirim, Nike'a baktim orijinal icin pahali gerek yok. O paraya seneye yine alirim sporcu da degilim giyeyim sagda solda.. Mactan macaBaskiyi da yapiyorlar zaten. Font'da CL secerim.