- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Verici olma özelliğini beğeniyorum. Beni şaşırtmaya, söylediklerimi yutturmaya başladın. Böyle devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens haftalarca o enerjiyi sarfetmişti takım için ama son 2 haftadır laçka pozisyonlarda.yine de 2 asisti güme gitti begenilmeyen mertensin.öyle de bi adam.tehlikelibu arkadaşın sarf ettiği enerjinin çeyreğeni mertens de sarf etse keşke. şu maçta gol atamaması tamamen hocaya ve takım arkadaşlarına yazar.
İlk geldiğinde bencil olur diyorum tam tersi vurabileceği pozisyonlarda bile pas atıyor seneye bir şekilde bonservisi alınabilir PSG göndermek istiyordu orta yol bulalım.
kendisi kaç asist harcadı peki? ben beğenmiyorum aga valla ki seviyorum adamı bir garezim de yok ama olmuyormertens haftalarca o enerjiyi sarfetmişti takım için ama son 2 haftadır laçka pozisyonlarda.yine de 2 asisti güme gitti begenilmeyen mertensin.öyle de bi adam.tehlikeli
İstanbul da bir tane güzel bir Türk kadını bulalım maaşı zaten üstüne yapar 5 sene forvet aramayızMaaşı sıkıntı yaşatır.

o da forma girecek reis,sabırkendisi kaç asist harcadı peki? ben beğenmiyorum aga valla ki seviyorum adamı bir garezim de yok ama olmuyor
inş knk. hucumda şuan icardi ve rashica dışında kıpırdayan yok. sayı artmalı mutlaka yoksa gol sorunu devam edero da forma girecek reis,sabır
mertensden beklediğimiz katkıyı icardinin vermesiİlk geldiğinde yerden yere vuruluyordu, şimdi taraftarın sevgilisi oldu. Lol

Pek para vermedik aslında.Daha istekli ve hareketli ancak yine ayni Mertens gibi gecmisinden ve beklentilerden uzak. Burada neyi sevildi anlamadim. Bu macta da gayet pasif ve etkisizdi. Bence f/p olarak henuz kotu.
O konuda dogrusun. Fiyat belki de dogru kriter degil beklenti/performans olarak duzeltiyorum. Ancak mesajim acikdir sanirimPek para vermedik aslında.