#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İlk geldiğinde bencil olur diyorum tam tersi vurabileceği pozisyonlarda bile pas atıyor seneye bir şekilde bonservisi alınabilir PSG göndermek istiyordu orta yol bulalım.

müthiş besleyici bi forvet.ilkyarı mertense cıkardıgı top,ikinci yarı oliveiraya pası,sonra barıs alpere gönderdiği harika pas,hani
rakipten sekip mertensin önünde kaldı.mertens dısarı vurdu.seviyoruz

bu arkadaşın sarf ettiği enerjinin çeyreğeni mertens de sarf etse keşke. şu maçta gol atamaması tamamen hocaya ve takım arkadaşlarına yazar.
mertens haftalarca o enerjiyi sarfetmişti takım için ama son 2 haftadır laçka pozisyonlarda.yine de 2 asisti güme gitti begenilmeyen mertensin.öyle de bi adam.tehlikeli

mertens haftalarca o enerjiyi sarfetmişti takım için ama son 2 haftadır laçka pozisyonlarda.yine de 2 asisti güme gitti begenilmeyen mertensin.öyle de bi adam.tehlikeli
kendisi kaç asist harcadı peki? ben beğenmiyorum aga valla ki seviyorum adamı bir garezim de yok ama olmuyor

FgLqjxaX0AAzSyh

Aşk adami. Gayet iyi oynuyor. O kafa golunu yapmasi lazim di onun disinda cok iyi servisler yapiyor..

İlk geldiğinde yerden yere vuruluyordu, şimdi taraftarın sevgilisi oldu. Lol

Daha istekli ve hareketli ancak yine ayni Mertens gibi gecmisinden ve beklentilerden uzak. Burada neyi sevildi anlamadim. Bu macta da gayet pasif ve etkisizdi. Bence f/p olarak henuz kotu.

edit: f/p degil b/p (beklenti/performans).

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt