Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
99 iyidir
illa klasik numara seçmesine gerek yok
illa klasik numara seçmesine gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen golcüye yakışır. Lemina'ya yakışmıyordu mesela. 99 sadece santrafora yakışabilecek bir numara.Golcüye yakışır no.
Ümit Karan geliyor ilk aklıma. İnşallah onun kadar katkı verir ki vereceğini düşünüyorum.Aynen golcüye yakışır. Lemina'ya yakışmıyordu mesela. 99 sadece santrafora yakışabilecek bir numara.
Verecek aslan parçası verecek.Ümit Karan geliyor ilk aklıma. İnşallah onun kadar katkı verir ki vereceğini düşünüyorum.
inanıyoruz. O kadar istedik, versin katkıyı. Vallahi bozuşmak istemiyorum hiç.Verecek aslan parçası verecek.
iyi hoşta daha bir numarasını göremedik
Ah keşke. Ama adam bizde kendini bulursa yine 7-8 milyon eurolar bandına PL yapacaktır. Bunlar futbolcu. Taraftar seni çok seviyor diye 7-8'lik piyasan varken 3,5-4'e bize imza at diye adamı kandıramazsın maalesef.inanıyoruz. O kadar istedik, versin katkıyı. Vallahi bozuşmak istemiyorum hiç.
Ve kalsın istiyorum. Seneye forvet kısmı da bir boşalacak. 32ye kadar aramazdık.![]()
iğrenç bi andıAynen golcüye yakışır. Lemina'ya yakışmıyordu mesela. 99 sadece santrafora yakışabilecek bir numara.
bakalım kiralık aşk adam olarak kalır, ne yapalımsdfgsdAh keşke. Ama adam bizde kendini bulursa yine 7-8 milyon eurolar bandına PL yapacaktır. Bunlar futbolcu. Taraftar seni çok seviyor diye 7-8'lik piyasan varken 3,5-4'e bize imza at diye adamı kandıramazsın maalesef.

Tam "Abartmayalım!" diyeceğim aklımda ET geliyor.bakalım kiralık aşk adam olarak kalır, ne yapalımsdfgsd
Hazard Ronaldo çekeriz.![]()
İşte Erden Timur öyle bir adam dgdgdssTam "Abartmayalım!" diyeceğim aklımda ET geliyor.
60 yıllık delikanlıyı kendine aşık eder vallahi.İşte Erden Timur öyle bir adam dgdgdss