#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bu heriften faydalanmak için çatır çatır top oynamamız lazım..Ben zaten baştan beri hiç istemiyordum kalitesine laf edilmez ama tarz olarak elimizdeki 3 forvetten pek bir farkı yok ..
İnterde çok sevdiğim bir isimdi ama o sezonlarin yanından geçebilecek gibi değil.
30 dkyla yangın yapıyor diye algılamayın ama bizim 3-4 maça as forvet yine Gomis olur gibi geliyor..

Biz dedik gelmeden kanatlar topu icardiye atamadiktan sonra ayagina top gelmez diye.Şimdi icardi ilk 11 olunca kerem yunus ona attirmaya çalışacak ama akil dolu pas atamadiklarindan dolayi yine cok zor gol attirabilmeleri.

Zamanında bu forumda sneijder geldigi zaman bir üye senijder den neler beklemeliyiz tarzında bir konu açarak taraftarı yonlendirmisti. Aslında benzer bir konu icardi için de lazım. Icardi pres yapan, top kapan pas organizasyonlarına katılan orta sahaya gelip pas alternatifini arttıran hucumda ikili mucadele ile iş yapan tipte bir oyuncu değil ki. İcardi'ye ceza sahası içinde veya önünde atacaksın topu o da tekniği ve soğuk kanlılığıyla tek top ta veya kontrol yaptıktan sonra doğru açıdan yazacak golünü. Icardi'den tek beklenilmesi gereken bu. Daha fazlasını beklememek lazım yoksa iki günde bu adam çöpmüş demeye başlarız.

Ben beğendim. Topla az buluştu. Belki oyunda pası bile yok ama çok iyi bir sezgisi ve pozisyon bilgisi var.

1. ) Golde rakibe kendi kalesine attiran oydu. Arkaya koşu yaparken stoperlerden öndeydi. Rakip topa dokunmasa golu o atacaktı.
2.) Kornerde Nelson topu vurduğunda arka tarafta top önünden geçti. Çok iyi yer tuttu.
3.) Boey'in sağ taraftan ortasında topa ileri uçarak gitti. Top sırtına çarptı. Zamanlama hatası oldu ama bir şekilde pozisyondaydı.
4.) Keremin savunma arkasına attığı topta iyi sarktı ama rakip dokunmasa topu önünde alacaktı. Ofsayta düşmemek için yana doğru koşu yapması iyiydi.
5.) Yunusun soldan pasında penaltı çizgisi yakınında vurduğu sutu adil kurtardı. Kotu bir şut çekti. Klasına yakışmadı.
6.) Soldan atılan Kornerde top tam kafasına doğru gelirken kaleci topu yumruklayıp uzaklaştırdı.ceza sahası içinde iyi pozisyon aldı.

Hatırladığım bir poziyonda da top rakip ceza sahası önündeyken kendini hemen sola atip stoperler arasından kurtulması çok iyiydi. Ama pası atamadık.

Fiziksel olarak hala eksik. Maç eksiği var ama ben pozisyon bilgisi ve serisini çok beğendim. Fit olduğunda çok faydalı olacak. Taraftarımızın beğenmediği maçta bile yaptıklarını yapmaya çalıştıklarını pozisyon alışlarını yazdım. Neyi beğenmiyorlar????

Kesinlikle aksiyonda olacak. Özel önlem alınacak bir topçu. Hazırlansın hele bir, can yakacak. Icardi, stoperi müdahaleye zorlayan bir adam. Stopere gol atmasını ben de bekledim ama onu da anlamak lazım, kalede kaleci yok diye geldiği gibi yapıştırmış olabilir. Albenisi olan, akıllı topçudur. Kesinlikle hazır olması konusunda sabrı hak ediyor

Geri
Üst Alt