#9 Mauro Icardi | ARŞİV

1664452141601.webp

Icardi
Seferovic
Gomis

Kesinlikle gider seneye

Mertens +1 opsiyon olabilir, eger skor uretirse

Sakatlığın boyutunu bilmemekle beraber umarım Pjanic ya da Lincoln tarzında takılmaz bu sene.

Aga, bence suan uzerine cok gidiyorsun. Bu sekilde ister istemez bilinc alti negatif bir algi olusuyor bazilarinda.

Biraz salmak gerek bu mevzuyu , biraz zamana birakmaz en dogrusu :)
Üzerine gidecek ne yaptımki gerçekleri söylüyorum.

Eylüle kadar tatil yaptı neredeyse son güne kadar. Wanda kendi açıkladı 18 ağustosta anlaştığımızı.

Geldiğinden beri tek konuşulan Wanda yukarı Wanda aşağı.

DK'ya kadar 4-5 maç kaldı, ne ara oynayacak bu adam? Mata gibi işine bakmasını bekliyoruz sahaya bile çıkamadı 20 dk dışında.

Yok usta sevemedim böyle Nazlım oyuncuları Falcao da böyleydi, form tutacak, bu maç coşacak felan diyerek kendimizi kandırdık.

saçma bir hamle idi. yine bir ümit olur mu dedik. malesef.

750.000 Euroya alinabilir bir riskti, tutmazsa fazla uzulmeyiz.

Seneye 2 tane as forvet sart oglu sart bu arada.

Üzerine gidecek ne yaptımki gerçekleri söylüyorum.

Eylüle kadar tatil yaptı neredeyse son güne kadar. Wanda kendi açıkladı 18 ağustosta anlaştığımızı.

Geldiğinden beri tek konuşulan Wanda yukarı Wanda aşağı.

DK'ya kadar 4-5 maç kaldı, ne ara oynayacak bu adam? Mata gibi işine bakmasını bekliyoruz sahaya bile çıkamadı 20 dk dışında.
Aslinda ayni seyi soyluyoruz; transferin son gununde geldi bize ve akabinde 2 resmi macimiz oldu zaten.

Kasimpasa macinda kadroya alinmadi henuz fit degil diye, sonra ki Konya macinda son yarim saat oyuna alindi. Yani demem o ki yangin cikaracak veya tellaslanacak genel bir durum yok aslinda. Herifi daha once transfer etselermis belki ilk 5-6 macta da forma giymis olurdu, son gun gelince boyle olmasi anormal degil bence.

Ozetle suan pozitif veya negatif bir yorumda bulunmak icin cok erken demek istiyorum.

Geri
Üst Alt