#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Yonetimden ricam, seneye lutfen ama lutfen su takima basin parasini verin ama ideal bir fovet getirin. Bu takim gol atamiyor, bitiricilik problemi yasiyor bize Gomis'in genc ve ideal versiyonu tarzi bir forvet lazim. Guclu, ortalama hizda (yavas degil, hizli olmasi da gerekmiyor hani maliyet acisindan diyelim) ancak ayaklari/bitiriciligi saglam.. Guclu ve en onemlisi devamliligi olan.. Evet biliyorum pahali bir futbolcu profili cizdim ancak genc olur wonderkid olur deneyelim yeterki.. Ya da seneye 1-2 transfer haric komple forvete yonelelim.. Gomis'in (eski versiyonu diyeyim :) ) takimdan gittiginden beri buraya ideal bir forvet alinmadi, bulunamadi... Lutfen simdiden bulun edin anlasin.. Icardi falan, umarim umarim umarim yaniltir, ancak sov transferinden otesi olmuyor iste. Sahada yok iste adam, birak sahayi Turkiye'de bile degil Istanbul'u gectim. 1 var 2 yok, 2 var 3 yok.. Bunlar cok kisa surede oldu ve olacaklarin fragmani gibi.. Once Diagne, sonra Falcao simdi bu.. Hala umudumuz Gomis saka gibi..

Gelmesini hic istemedim. Sifir beklentim vardi bu tarz olaylarin futbolunun onune gececigini biliyorduk ztn ama tek bir endisem/korkum var ins yasamayiz. Iyi bir takim olduk iyi bir hava yakaladik karakterli oyuncu grubumuz var. Ins o hava bozulmaz

Gelmesini hic istemedim. Sifir beklentim vardi bu tarz olaylarin futbolunun onune gececigini biliyorduk ztn ama tek bir endisem/korkum var ins yasamayiz. Iyi bir takim olduk iyi bir hava yakaladik karakterli oyuncu grubumuz var. Ins o hava bozulmaz
Bişey olmaz yav seferle gomis götürür, böyle televole topçusuna ihtiyaç yok

bıktım bu ve wandadan, türkiye en yanils ülke onlar icin. gitsin Arjantinda devam etsinler, futbol kariyeri bitmiş bunun,
oysa ne hayaller kuruyorduk,

devre arasında sözleşmesi feshedecgiz muhtemelen

Bu ne arkadaş, top oynamaya geldin, aşk yaşamaya mı? Sanki adam değişiklik olsun diye gelmiş gibi bir vücut dili vardı süre aldığı zaman boyunca. Hırs yok, istek tok, azim yok. Daha çok erken, umarım yanıltır ama tatile gelen yıldız futbolcular ailesine girecek gibi.

Bu ne arkadaş, top oynamaya geldin, aşk yaşamaya mı? Sanki adam değişiklik olsun diye gelmiş gibi bir vücut dili vardı süre aldığı zaman boyunca. Hırs yok, istek tok, azim yok. Daha çok erken, umarım yanıltır ama tatile gelen yıldız futbolcular ailesine girecek gibi.
devre arasına yollarız, sezon sonu psg sözleşmesini fesh edip, italyaya döner

Falcao'yu getirmek İcardi'yi getirmekten daha mantıklı bir transferdi. İcardi mental olarak futbolu bitirmiş bir oyuncu. Falcao fiziksel olarak gotüremiyordu. Üstelik gelmeden önceki sezonu fena değildi. Babel şoparınında dediği gibi kulübün doğru dürüst bir mantık üzerine kurulu planı yok.

Ülke futbolunun uzaktan göründüğü durumu bu işte.

+En kötü Türkiye’ye gideriz.
+5-10 milyonu söğüşleriz(Paranın tamamının bizden çıkıp çıkmamask sorun değil, Nara’ya en az 3-4 menajerlik vermişizdir, Icardi maaşında da resmiyette 750bin eurosunu biz vermiş gözüksek de Icardi için de çok daha fazlasının cebimizden çıktığını düşünüyorum)
+İyi kötü yine CL’de veya Uefa Kupasında görünürüz(Biz bu sene olmasak da genel düşünceden bahsediyorum)
+Taraftar tapar, havaalanında karşılar.
+Şeyimizin keyfine göre takılırız, medyada sürekli yer ediniriz.

Bizi istedikleri gibi at koşturabilecekleri ve aynı zamanda deli oara kazanabilecekleri yer olarak görüyorlar.

Icardi de futbolu bir kenara atıp bu karıyla yaşadıklarını paylaşmak için geldiyse s.gidebilir devre arasını falan beklemeye gerek yok.

Geri
Üst Alt