- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Biz asgari ücrete oynayan ardayı harcadık lan sen kimsin abaza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzenine biraz taktik ver kanksBune yokluk ulan! Sanırsın halktan bir insan da bulmusken kaçırmayım diyecek.
Bu mevzu bana Mersin’den Batmana’a kız için giden kuzenimi hatırlattı @Alper Altun
Alper Admin banını kaldırınca gelecek aramıza kendiniz öğütlersinizKuzenine biraz taktik ver kanksMersin'e falan git beraber takılın
![]()
Hala en pahali diyor .Yaw siz dost degil dusmansiniz ya gidin antuda takilinİşin kötü yanı bize zararı sadece maddi olarak değil.
Bu şekilde olaylar olunca takımın huzuru da bozulur.
Bir yerde deplasmana keyfi veya özel hayatı sebebiyle gelmeyen takımın en pahalı oyuncusu diğer yanda her yere yetişmeye çalışan oyuncular.
Takımın içinde konuşulmuyor mu sanıyorsunuz.
Ne güzel kuşlar alacaktı biz dalga geçecektik![]()
yuzarsif senınkı yıne wandanın yanına gitmis ne diyonHala en pahali diyor .Yaw siz dost degil dusmansiniz ya gidin antuda takilin
Ozel mesajima cevap ver hala hangi isimle üye olduğunu bilmiyorumAlper Admin banını kaldırınca gelecek aramıza kendiniz öğütlersiniz
Keramettin bunu gormesin
Tamam en yakın arkadaşım kızma hemen ilgileniyorum seninleOzel mesajima cevap ver hala hangi isimle üye olduğunu bilmiyorum
Yalandiryuzarsif senınkı yıne wandanın yanına gitmis ne diyon
Ben simdi Netflix açacam sen bilgilerini gönder yarin hallederim yoksaTamam en yakın arkadaşım kızma hemen ilgileniyorum seninle
gece yayın acarlarsa gercegı ogrenırızYalandir
Insallah yalandirgece yayın acarlarsa gercegı ogrenırız
takım izinliymis carsambaya kadar
gercektirInsallah yalandir