Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.320
- 58.489
- 3.383
Berna gozbasinin fotosunu gosterirsek belki kayseriye gelebilir arkadas, wandaya benziyor malum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar kolpadir. Reklam hikayeleri.trans manıta yapmıs
Forvetsiz kaldık. 750k’dan çok daha büyük bir dert butoplam maaliyeti 750k olan bir adam icin fazla dert yapiyoruz.
Forvetsiz kaldık. 750k’dan çok daha büyük bir dert bu
Sinan Engin: Sevgili İcardi, boşa o kadını
Okanin sert bir yapisi yok, herseye olur diyen iyi niyetli bir insana benziyor, bunu gören oyuncularda bundan faydalaniyordur. Icardiye gelince bence Galatasaraya gelme sartlarin birisi buydu bence, takim.izinli olursa dis ülkeye giderim diye. Cünkü ne yönetim ne hoca birsey demiyor bu konudaokan hocanın cok pasif oldugunu düşünmeye başladım
icardi izin meselesini kim ayarlıyor bilmıyorum ama hocanın biyerde artık müdahele etmesi gerek
Bence böyle bir algı yaratıldığı için abuk sabuk yalan haberler pompalanıyor. Açık buldum mu affetmezler bu ülkede.bu adami yollayalim ocakta, futbol icin aldik magazinle gündemde, gerek yok!
8’in vergisini biz ödüyor olabilir miyiz ve menajerlik ücretini?PSG den 8 alan adama sen 8-9 verceksin dimi.
aynen yaw derde bak en kötü devre arası basar gider. gomisle oynamaya devam etmemeye odaklanmak lazımtoplam maaliyeti 750k olan bir adam icin fazla dert yapiyoruz.