#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Berna gozbasinin fotosunu gosterirsek belki kayseriye gelebilir arkadas, wandaya benziyor malum

Herif önce Miami’deydi şimdi Arjantin’e uçmuş. Dünya turu yapıyor biz de izliyoruz. Arada bir fırsat bulursa 10 dakika maça giriyor.

ucuza geldi çok da dert değil ama takımın geri kalanını etkilememesi lazım okan hoca o dengeyi koruyabilir umarım

toplam maaliyeti 750k olan bir adam icin fazla dert yapiyoruz.

Her karisi ile sorun yasayan adam ise gelmemezlik mi yapiyor? Sakat isen tesiste kalirsin iyilesmek icin calisirsin. Izin almak neyin nesi. Biz bunlari mi cekecegiz boyle?

Bir de şöyle bişey var bizim 3 forvetimiz var ama bu oyun için doğru profiller mi? Tamam Icardi bir dünya yıldızı, gerçekten büyük golcü bizim lige gelebilme şansı varsa hiçbir takım hayır Icardi gelmesin diyemez ama geri kalanı düşünüyorum da bizim takım için çok doğru profil değiller gibi, Seferovic ile oynamak için çok net orta açabilen, hava toplarını kullanan hatta çift forvette hızlı mobil bir forvetin yanında kullanınca daha etkili olan bir forvet, Gomis çok net bir hücum takımında girer golünü atar ama gol vuruşu yapabilecek kadar bile hali kalmamış artık Gomis in

Bizim takımda Icardi kusursuz bir uyum sağlayıp ligi sürklase etse bile Gomis veya Seferovic gibi değil tam tersine fiziğiyle, hızıyla rakibi yıpratan biraz kendi başına rakip kaleye giden bir back-up bulmamız gerekiyordu Icardi ye ama tabii ki transfer döneminin sonunda denk geldi alındı Icardi tutup onun üzerine bir forvet planlaması yapmamız mümkün olmadı ama en azından önümüzdeki sene bu forvetlerden üçünün de önümüzdeki sene olmayacak olması biraz mutlu ediyor beni açıkçası. Okan Buruk daha önceki takımlarında kullandığı Crivelli, Muric gibi Seleznov gibi biraz daha fiziğiyle mücadelesiyle rakibi zorlayan oyunu değiştirebilecek bir forvet ile yola devam etsek daha iyi olacak gibi

okan hocanın cok pasif oldugunu düşünmeye başladım

icardi izin meselesini kim ayarlıyor bilmıyorum ama hocanın biyerde artık müdahele etmesi gerek
Okanin sert bir yapisi yok, herseye olur diyen iyi niyetli bir insana benziyor, bunu gören oyuncularda bundan faydalaniyordur. Icardiye gelince bence Galatasaraya gelme sartlarin birisi buydu bence, takim.izinli olursa dis ülkeye giderim diye. Cünkü ne yönetim ne hoca birsey demiyor bu konuda

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dedik baba sırf ismi için gelmesin başkasını alalım diye bu adamı İstanbul dışı süper lig deplasmanına götüremezsin tınlamaz

Geri
Üst Alt