#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Hiç bulaşmasak daha iyiydi. Magazinciler harici bir işe yaramaz gibi.

İcardi şunu bilsin, bizde başarısız olursa seneye kontratının son senesini kadro dışı yatarak geçirir. Bittikten sonra göreceği en yüksek seviye Monza falan olur. Onlarda mevcut maaşının 10da 1ini verirse öpüp başına koysun 1+1i. Yoksa Arjantinde köyüne geri dönersin paşam

Bir de şöyle bişey var bizim 3 forvetimiz var ama bu oyun için doğru profiller mi? Tamam Icardi bir dünya yıldızı, gerçekten büyük golcü bizim lige gelebilme şansı varsa hiçbir takım hayır Icardi gelmesin diyemez ama geri kalanı düşünüyorum da bizim takım için çok doğru profil değiller gibi, Seferovic ile oynamak için çok net orta açabilen, hava toplarını kullanan hatta çift forvette hızlı mobil bir forvetin yanında kullanınca daha etkili olan bir forvet, Gomis çok net bir hücum takımında girer golünü atar ama gol vuruşu yapabilecek kadar bile hali kalmamış artık Gomis in

Bizim takımda Icardi kusursuz bir uyum sağlayıp ligi sürklase etse bile Gomis veya Seferovic gibi değil tam tersine fiziğiyle, hızıyla rakibi yıpratan biraz kendi başına rakip kaleye giden bir back-up bulmamız gerekiyordu Icardi ye ama tabii ki transfer döneminin sonunda denk geldi alındı Icardi tutup onun üzerine bir forvet planlaması yapmamız mümkün olmadı ama en azından önümüzdeki sene bu forvetlerden üçünün de önümüzdeki sene olmayacak olması biraz mutlu ediyor beni açıkçası. Okan Buruk daha önceki takımlarında kullandığı Crivelli, Muric gibi Seleznov gibi biraz daha fiziğiyle mücadelesiyle rakibi zorlayan oyunu değiştirebilecek bir forvet ile yola devam etsek daha iyi olacak gibi

Bence Icardi dunya yildizi degil. Sadece iyi bir oyuncu(ydu). Zira suan ve son 1.5 senedir ortada yok ismi disinda.

icardi futbolu kafada bitirmiş, sefer çaptan düşmüş, gomis yaşlı. Bizim formda ve net bir santrafor almamız lazımdı hata yaptık

bu lavuğun oynamaya niyeti yoksa mertensi yerine çekip mata ya da yusufu oynatabiliriz böylelikle

Sakatlığının sebebi belli oldu adam Arjantin'e uçmuş, karısı eve felan almamış

Adam bildiginiz evlilik çağında olan cimbomlulara ibret ve ornek olsun diye yonetim tarafından alınmış. Erden Timuru birkez daha takdir ettim. Örf ve adetlerimize degerinden ötürü.

Bir hanımda çekicilik dışında başka şeylerede bakin derim. Bu konuda anneleriniz zaten sizleri yonlendirecektir

Ne yaptın dayı sen sadece Istanbulda forma giyer mi yazdırdın sözleşmene?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Allahtan kira ve maliteyi düşük bir falcao rezaletini daha kaldiramazdik ben acikcasi sefer ve icardiden devre arasi cikip forvet alacagimizi dusunuyorum keske umut bozoku kacirmasaydik

wanda denen kadın başımıza bela oldu. ya barışın ya ayrılın sizin brezilya dizinize sezonu kurban edeceğiz yoksa

umarım 750k doğrudur 3 4 m felan verdiysek ayvayı yedik çok büyük felaket olur

sahaya odaklansa bu takımda fena sayıda gol atar da odaklanacağını hiç sanmıyorum malesef. belotti hırbosu gelseydi keşke.
İcardi düzenli oynamaya başlar ise atmaya başlar. Sahaya pek odaklanmasını gerek yok. Bu sene kadromuz çok geniş ve maç başı pozisyon oranımız çok yüksek devam edecektir. İcardi her türlü atar.

Geri
Üst Alt