#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Çok net söylüyorum Jesus olsa Icardiye tekmeyi basmış idi

Son düzenleme:
Bu heriften bir yol olmaz. İki sene sürmez, güney amerika liglerine düşer bu. futbolu kafasında bitirdiği her halinden belli.

Erden T.: Oyuncularin ozel hayatlarini, karakterlerini vs arastiriyoruz. Ince eleyip sık dokuyoruz.

He aynen reyis. Cok guzel araştırmışsınız. Şöyle kolpalara ne gerek var. Turkiyede kimse hicbir şeyi araştırmaz. Önünüze bu isimler gelir ve alırsınız. Adamla bir ay önce anlaşıyorsunuz ama istanbula getiremiyorsunuz. Ben o zamanlarda da yazıyordum anlaşıldı ama getiremiyorler diye. Belliydi çünkü. Hatta ayıp olmasin diye 2-3 gün kala gelir demistim. Onu da yapmadı son gun geldi. Senin bu durumda oyuncuya gelme birader gerek yok sen tatiline devam et demen lazim. Ama diyemiyoruz. Eziğiz. Yildizciyiz. Primciyiz. Yapacak bir sey yok böyleyiz.

icardi'nin neyini araştıracak zaten yaw herif dünyanın en magazinsel topçusu

Erden T.: Oyuncularin ozel hayatlarini, karakterlerini vs arastiriyoruz. Ince eleyip sık dokuyoruz.

He aynen reyis. Cok guzel araştırmışsınız. Şöyle kolpalara ne gerek var. Turkiyede kimse hicbir şeyi araştırmaz. Önünüze bu isimler gelir ve alırsınız. Adamla bir ay önce anlaşıyorsunuz ama istanbula getiremiyorsunuz. Ben o zamanlarda da yazıyordum anlaşıldı ama getiremiyorler diye. Belliydi çünkü. Hatta ayıp olmasin diye 2-3 gün kala gelir demistim. Onu da yapmadı son gun geldi. Senin bu durumda oyuncuya gelme birader gerek yok sen tatiline devam et demen lazim. Ama diyemiyoruz. Eziğiz. Yildizciyiz. Primciyiz. Yapacak bir sey yok böyleyiz.
Bu söylemleri transfer listesindeki oyuncular için. Icardi fırsat transferi durumunda. Bu ayrımı yapamaman üzücü. Ne kadar meraklısınız iyi işler yapan kişilere laf atmaya.

Bu söylemleri transfer listesindeki oyuncular için. Icardi fırsat transferi durumunda. Bu ayrımı yapamaman üzücü. Ne kadar meraklısınız iyi işler yapan kişilere laf atmaya.
Fırsat transferi olunca araştırma yapmaya gerek yani. 1 ay once anlastigin adamin transferin son gününde gelmesinde sorun yok. Oynadığı dakikadan daha fazla yurtdışı uçuş yapmasinda da sorun yok. Deplasmandan once kasigina wanda sikismasinda da sorun yok. Bunlara her sey serbest olmali anladım ok. Fırsat transferi.

Iyi isler yapan insanlar da hata yapabilir. Icardi hatadır. Erden timuru tanrı belleyip tapmadigim icin kusura bakma.

Fırsat transferi olunca araştırma yapmaya gerek yani. 1 ay once anlastigin adamin transferin son gününde gelmesinde sorun yok. Oynadığı dakikadan daha fazla yurtdışı uçuş yapmasinda da sorun yok. Deplasmandan once kasigina wanda sikismasinda da sorun yok. Bunlara her sey serbest olmali anladım ok. Fırsat transferi.

Iyi isler yapan insanlar da hata yapabilir. Icardi hatadır. Erden timuru tanrı belleyip tapmadigim icin kusura bakma.
1 ay önce anlaştığımızı nereden çıkartıyorsunuz ? Diğer konuda haklı olmak ile birlikte yönetim bunun farkında olması gerekiyor belli ki özel nedenleri var yoksa kimseye izin verilmezdi. Dün ki uçuş için takım zaten çarşambaya kadar izinliymiş o konuda da bir nuas yok.
Dışarıdan bakınca çok can sıkıyor ancak azıcık rahatlayın

İcardi'yi pek araştırmaya gerekte yoktu hani. Nasıl bir karakter olduğu medyadan takip edilebiliyordu. Bize net bir santrafor lazım iken tutma ihtimali çok düşük olan İcardi'yi getirdiler. Falcao bile tutmamış, İcardi'nin gelip adam gibi top oynayacağına nasıl aklınız kesti acaba? Yine transferde çuvalladık. Forvet yok, yerli rotasyonu yok. Orta sahaya yonelelim derken başka yerleri gözden kaçırdılar.

Haaland Manu maçının ilk yarısında 2 gol attı. Rekorları durmadan altüst ediyor. Muhteşem bir poacher. Son 10 yıllardaki en iyi poacher'lardan biri İcardi ama bir karı yüzünden kafayı veremiyor.

Konya macinda da istanbulspor ile oynanan hazırlık maçında pozisyona girme konusunda ne kadar etkili olabileceğini bize sundu. Kafayı verse net iş yapacak.

Bırak şu kariyi artık. Uckuruna sahip çık. Sana karı mı yok ?

bu adamı acilen imana getirip sahaya konsantre etmeliyiz. abdurrahim albayraka mı teslim etsek acaba

Ne kadınmış be. Inter döneminde Real Madrid'e 100 milyon Euro'ya transfer olacaktı. Madrid yetkilileri Nara yuzunden transferden vazgeçti.

Birde milli takım arası bay haftası falan denk geliyor. Oynatamiyoruz. İnşallah su 15 günlük arada problemi çözer. Zaten baya bir geniş aile. Bir şekilde çözülür.

3 yabancı santraforumuz var hepsi birbirinden sorunlu devre arası ciddi bir operasyon şart..

gelmeden önce dünya yıldızı ligi donunda sallar reddetme lüksümüz yok adamlara bak icardi beğenmiyorlar
geldikten sonra ztn 750 alıyor ywwww ne dert ettiniz

santrafor yok takımda kardeşim farkında mısınız acaba
Icardi ana plana yazılan bir oyuncu değildi ki. Fantezi transferi. Gelecek yaz dönemine kadar idare edelim transferi. Seferovic, Gomis ve Mertens'ten faydalanamayan hocaya kimi getirsek mesela daha iyi olacak? Shamar vs. gelse ne fark edecekti? Bazı şeyleri de teknik ekip çözecek. Takımda her çeşit forvet var.

Icardi ana plana yazılan bir oyuncu değildi ki. Fantezi transferi. Gelecek yaz dönemine kadar idare edelim transferi. Seferovic, Gomis ve Mertens'ten faydalanamayan hocaya kimi getirsek mesela daha iyi olacak? Shamar vs. gelse ne fark edecekti? Bazı şeyleri de teknik ekip çözecek. Takımda her çeşit forvet var.
Veteranlardan 100 tane olsa ne yazacak ustat. Diagne mohamed halil rotasyonundan farki yok bu santrafor grubunun.

Dun baska bir konuya da yazdim hoca elestirilir elestirilmeli ama bavul yukuyle para odedigin adamlar 7 8 mac sonunda gelecege dair en ufak isik gostermiyorsa tum suc hocanin midir

bicok transferimiz boyle malesef

Barıs alperi santrafor oynatırım daha iyi bu adamın bittigi gecen oynadigimiz hazirlik macindan belli zaten

Alman 3.lig topculari gibi depar atmaya kalkiyor

Psg iyi dayanmis zaten bize bedavaya gondermeleri de bosuna değil

Geri
Üst Alt