#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Veteranlardan 100 tane olsa ne yazacak ustat. Diagne mohamed halil rotasyonundan farki yok bu santrafor grubunun.

Dun baska bir konuya da yazdim hoca elestirilir elestirilmeli ama bavul yukuyle para odedigin adamlar 7 8 mac sonunda gelecege dair en ufak isik gostermiyorsa tum suc hocanin midir
Bu üçlü olsa kendimizi kesiyorduk şu an forumca. :asd: Mertens'in kaleden uzakta heba edildiği konusunda ısrarcıyım. Gomis'i son 3 maç ilk 11 oynatmak da direkt hocanın yanlışı. Seferovic kötü giriş yapmıştı ama Kerem'de ısrar ettiği kadar Seferovic'te ısrar etseydi keşke. En azından yedekten gelen Gomis, belki Mertens gibi kozlarımız olurdu.

bicok transferimiz boyle malesef
Erden Timur'a güvenme taraftarıyım. Kısıtlı süremiz vardı, böyle bir şey tercih ettik diyor. Gelecek yaz da benzer şeyler yaparlarsa eleştiririm sonuna kadar.

Ana plan transferiydi Icardi. Sefer sonrasında dedi Erden, benzer seviye ya da üstünde birini alacağız diye.

Belotti ve Icardi vardı son 1 ayda bu minvalde listemizde.

Açıkçası anlamıyorum, adam napsa nolcak tepkilerini. Gol atamadığımız noktada poacher'a ihtiyacımız olduğu ortada.

Ben öyle ekstra ya da olmasa da olur kafasına anlam veremiyorum.

Bu üçlü olsa kendimizi kesiyorduk şu an forumca. :asd: Mertens'in kaleden uzakta heba edildiği konusunda ısrarcıyım. Gomis'i son 3 maç ilk 11 oynatmak da direkt hocanın yanlışı. Seferovic kötü giriş yapmıştı ama Kerem'de ısrar ettiği kadar Seferovic'te ısrar etseydi keşke. En azından yedekten gelen Gomis, belki Mertens gibi kozlarımız olurdu.

Erden Timur'a güvenme taraftarıyım. Kısıtlı süremiz vardı, böyle bir şey tercih ettik diyor. Gelecek yaz da benzer şeyler yaparlarsa eleştiririm sonuna kadar.
Gunun sonunda isimler degisti ama kalite olarak ne degisti ben pek bir sey goremiyorum.
Sefer ve icardiyi kimse 11e yazamiyor kafadan.
Gomis ben son 30dk topcuyusum diyor
35 yasindaki mertensi santrafor oynatmaktan baska bir yol. Onun da nasil oynayacagi supheli. Ilerisi icin bir sey gostermedi gecen haftalarda

Gunun sonunda isimler degisti ama kalite olarak ne degisti ben pek bir sey goremiyorum.
35 yasindaki mertensi santrafor oynatmaktan baska bir yol. Onun da nasil oynayacagi supheli. Ilerisi icin bir sey gostermedi gecen haftalarda
redditte bizim icin avrupanin MLSi diyolardi harbi öyleyiz

Kalite çok değişti de "sahaya yansıtamadık" daha. :D Dün sinirliydim ama sakin kafayla daha olumlu düşünüyorum. Yeter ki hoca anlamsız ısrarlarına devam etmesin.

Devre arasina kadar mertensi forvet oynatip ozamana kadar yeni bir santrafor bulmamis gerekli , icardinin sözlesmesini fesih edip gönderilmeli.

Geri
Üst Alt