#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Icardi çok mutlu. Dünden beri story şov yaptı. Üzülüyorum hikayemiz yarım kalacak.

Asıl mevzuya gelecek olursak

Icardi acaba niye bizi kabul etti. Hep merak etmisimdir. Avrupada degiliz. Maaşının buyuk bir bolumunu de PSG karşılıyor. Bizim sundugumuz sartlarin daha çoğunu sunabilecek zibilyon tane taninmis takim vardir taninmis liglerde

Acaba dunyakupasi hazirligi icin mi gelmek istedi? Boyle bir forveti hayatta takimda tutamayiz

Kendisini tebrik eder gelecek maçlarda da kendisine iyi bakmasını ve sahada olmasını dilerim.

Yerine koyacak adamımız yok, yedeği de yok. Ek olarak Alanya maçında bence daha iyi oynamıştı. Pas ve son vuruş kalitesi zaten çok iyi. Tek eksiği top sürme yönü, dün önü boşken kaleye gitmek yerine Mertens'e atamadığı gereksiz pas gibi.

Dün 2 pozisyon vardı ellerini yere doğru uzatıp topu önüme atın diye gösterdi. Dakika 60'di sanırım. Sol kanatta Barış Alper Yılmaz topu aldı. İcardi müsait pozisyondaydi. Eliyle önünü göstererek topu bana at dedi. Nerdeyse 10 saniye falan cirpindi topu bana at diye. Barış topu soldan gelen Emreydi sanırım ona atti. Barışın Aslında pası atacak güzel açısı vardı. Atsa icardi kaleciyle karşı karşıya kalacakti. Oyun durunca icardi barışın yanına giderek pozisyonu anlattı.

İkincisi Keremin direğe vurduğu pozisyon. O pozisyonda icardi kendi boşa çıkardı. Eliyle topu bana at diye gösterdi ama Kerem vurmuştu. O pozsiyonda Keremin vuruşunu hatalı görmüştüm ama Kerem oradan sol ayağıyla o pasi vermezdi. Mata olsaydı verirdi.

Vel hasıl stoperden çok iyi kurtuluyor. Köşeden ortalarda önce öne doğru hareket ediyor sonra bir anda aniden yön değiştirip yana doğru hareketlenip stoperlere karşı avantaj sağlıyor. Yine rakibin kör noktasında durup stoper yönünü topa döndüğü zaman direk arkasına geçip pozisyon alıyor. Stoperleri takip ediyor ona göre poziyon alıyor. Örneğin Mertensin pasında arkaya sarkip direkten dönen topu

old but gold

acaba maç sonrası için kimi gözüne kestirdi

Umarım bu gece başka kollardasındır at suratlı karıdan uzak dur aslanım

Kendisini tebrik eder gelecek maçlarda da kendisine iyi bakmasını ve sahada olmasını dilerim.

Yerine koyacak adamımız yok, yedeği de yok. Ek olarak Alanya maçında bence daha iyi oynamıştı. Pas ve son vuruş kalitesi zaten çok iyi. Tek eksiği top sürme yönü, dün önü boşken kaleye gitmek yerine Mertens'e atamadığı gereksiz pas gibi.

Gönül isterki tüm sezon her mac oynasin kral. Bonservisini alabilsek müthis olur ama cok zor gözüküyor.

Olmadigi maclarda opsiyonlarimiz yine fena degil. Mertens 9 no zaten aslinda orada 10 no dan kesinlikle daha etkili, Rashica Bremen‘de 9 no oynuyordu ve gayet iyidi takip ediyordum, Sefer duruyor ve Gomis son 20-30 dakka icin.

Malzeme fena degil. Devre arasi büyük ihtimal transfer olmayacak gibi. Sezon sonu icin Moussa Dembele iyi hamle olur.

Anadan doğma golcü,
Saf yetenek,
Poacher sözlük anlamı,
Kingler kingi,
Mauro Emanuel Rivero Icardi.
Sadece derbilerde değil sana tüm sezon ihtiyacımız var.

We have Icardi, they don’t moduna soktu bizi. Başak maçınıda alırsa tamam

Buyuk oyuncuyum diyorsa rustunu birkac mac daha boyle kiritk donemeclerde ispat etmeli o yuzden oyuna katkisi az olsada sonuc/skor aldiran Mario Jardel'i unutamadik hala. Gidisat guzel nazar degmesin ve takim Icardi'yi cok cok daha fazla beslemeli.

d6d.jpeg

Gönül isterki tüm sezon her mac oynasin kral. Bonservisini alabilsek müthis olur ama cok zor gözüküyor.

Olmadigi maclarda opsiyonlarimiz yine fena degil. Mertens 9 no zaten aslinda orada 10 no dan kesinlikle daha etkili, Rashica Bremen‘de 9 no oynuyordu ve gayet iyidi takip ediyordum, Sefer duruyor ve Gomis son 20-30 dakka icin.

Malzeme fena degil. Devre arasi büyük ihtimal transfer olmayacak gibi. Sezon sonu icin Moussa Dembele iyi hamle olur.
PSG'in bonsevisi icin zorluk cikaracagini sanmıyorum ama Icardi yüksek ücret ve en az 3 senelik kontrat ister.

Geri
Üst Alt