- 27 Ocak 2010
- 139.127
- 105.398
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunlara prim vermeyin iğrenç insanlar empati yapın bunu bize de derler ayrica hiç komik değil. Ali Koç'un kucağına oturmuşlar bu sezon ne çabuk unuttunuz Erden Timur hakkında neler dedilerİzleyiniz
Maç sonuna dair güzel bir anektod
Kendisini tebrik eder gelecek maçlarda da kendisine iyi bakmasını ve sahada olmasını dilerim.
Yerine koyacak adamımız yok, yedeği de yok. Ek olarak Alanya maçında bence daha iyi oynamıştı. Pas ve son vuruş kalitesi zaten çok iyi. Tek eksiği top sürme yönü, dün önü boşken kaleye gitmek yerine Mertens'e atamadığı gereksiz pas gibi.
We have Icardi, they don’t moduna soktu bizi. Başak maçınıda alırsa tamam
Oki muhtemelen yarın darlarımMusait oldugunda dmden darla beni
PSG'in bonsevisi icin zorluk cikaracagini sanmıyorum ama Icardi yüksek ücret ve en az 3 senelik kontrat ister.Gönül isterki tüm sezon her mac oynasin kral. Bonservisini alabilsek müthis olur ama cok zor gözüküyor.
Olmadigi maclarda opsiyonlarimiz yine fena degil. Mertens 9 no zaten aslinda orada 10 no dan kesinlikle daha etkili, Rashica Bremen‘de 9 no oynuyordu ve gayet iyidi takip ediyordum, Sefer duruyor ve Gomis son 20-30 dakka icin.
Malzeme fena degil. Devre arasi büyük ihtimal transfer olmayacak gibi. Sezon sonu icin Moussa Dembele iyi hamle olur.