- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

yoo ben kızmadım, çok kişiyle de transferi konusunda kapıştım sdgsfgdsCok ilginc oyuncu... Haliyle hepimiz kizdik kimse gelipte laf etmesin... Daha yeni gelmissin gari pbir ask hayati, ozel durumunun surekli gundem olmasi, Milano'ya surekli gidisler/gelisler(cocuklari oradaymis ogrenmis olduk sonradan) ustune kacan goller ve ilk maclarinda yetersiz bir goruntu... Ancak adam oyle bir geri donus yapti ki, yani her hareketi baya baya ust duzey.. Goller tamam, guzel vuruslar elbette ancak yine de bunlari yapabilen oyuncular bulunur... Yalniz asistlerine ve kosularina roman yazilir desem abarti olmaz..
Bundan sonra ne olur bilemeyiz.. Nazar desgmesin cok harika ilerliyor. Bizi sampiyon yapmadan gitme diyorum sadece
Uzun zaman sonra takim oyununa bu kadar yatkin bir forvet gormedim ben takimimizda. Aklima Hakan Sukur ve Elmander disinda birisi gelmedi.
Mauro Emanuel İcardi Rivero diye yazılır, Süper Lige gelmiş geçmiş en kariyerli en kaliteli ve en büyük Santrafor diye okunur.. Arjantin Milli Takımına alınmaması çok saçma. Bugün sahada yaptıklarını kim yapabiliyor? İnanılmaz bir şans ve ödül bizim için. Muazzam oynadı kusursuz oynadı. Attı attırdı, 4 gol 3 asist.. Allah başımızdan eksik etmesin, 45 gün bu adamı izleyemeyecek olmak cidden üzücü. Aşk adamım benim
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi