#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Mauro Emanuel İcardi Rivero diye yazılır, Süper Lige gelmiş geçmiş en kariyerli en kaliteli ve en büyük Santrafor diye okunur.. Arjantin Milli Takımına alınmaması çok saçma. Bugün sahada yaptıklarını kim yapabiliyor? İnanılmaz bir şans ve ödül bizim için. Muazzam oynadı kusursuz oynadı. Attı attırdı, 4 gol 3 asist.. Allah başımızdan eksik etmesin, 45 gün bu adamı izleyemeyecek olmak cidden üzücü. Aşk adamım benim

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok ilginc oyuncu... Haliyle hepimiz kizdik kimse gelipte laf etmesin... Daha yeni gelmissin gari pbir ask hayati, ozel durumunun surekli gundem olmasi, Milano'ya surekli gidisler/gelisler(cocuklari oradaymis ogrenmis olduk sonradan) ustune kacan goller ve ilk maclarinda yetersiz bir goruntu... Ancak adam oyle bir geri donus yapti ki, yani her hareketi baya baya ust duzey.. Goller tamam, guzel vuruslar elbette ancak yine de bunlari yapabilen oyuncular bulunur... Yalniz asistlerine ve kosularina roman yazilir desem abarti olmaz..

Bundan sonra ne olur bilemeyiz.. Nazar desgmesin cok harika ilerliyor. Bizi sampiyon yapmadan gitme diyorum sadece :)

Uzun zaman sonra takim oyununa bu kadar yatkin bir forvet gormedim ben takimimizda. Aklima Hakan Sukur ve Elmander disinda birisi gelmedi.

Cok ilginc oyuncu... Haliyle hepimiz kizdik kimse gelipte laf etmesin... Daha yeni gelmissin gari pbir ask hayati, ozel durumunun surekli gundem olmasi, Milano'ya surekli gidisler/gelisler(cocuklari oradaymis ogrenmis olduk sonradan) ustune kacan goller ve ilk maclarinda yetersiz bir goruntu... Ancak adam oyle bir geri donus yapti ki, yani her hareketi baya baya ust duzey.. Goller tamam, guzel vuruslar elbette ancak yine de bunlari yapabilen oyuncular bulunur... Yalniz asistlerine ve kosularina roman yazilir desem abarti olmaz..

Bundan sonra ne olur bilemeyiz.. Nazar desgmesin cok harika ilerliyor. Bizi sampiyon yapmadan gitme diyorum sadece :)

Uzun zaman sonra takim oyununa bu kadar yatkin bir forvet gormedim ben takimimizda. Aklima Hakan Sukur ve Elmander disinda birisi gelmedi.
yoo ben kızmadım, çok kişiyle de transferi konusunda kapıştım sdgsfgds
Laf edebilirim yani de yapmıyorum bunu .d.d

Mauro Emanuel İcardi Rivero diye yazılır, Süper Lige gelmiş geçmiş en kariyerli en kaliteli ve en büyük Santrafor diye okunur.. Arjantin Milli Takımına alınmaması çok saçma. Bugün sahada yaptıklarını kim yapabiliyor? İnanılmaz bir şans ve ödül bizim için. Muazzam oynadı kusursuz oynadı. Attı attırdı, 4 gol 3 asist.. Allah başımızdan eksik etmesin, 45 gün bu adamı izleyemeyecek olmak cidden üzücü. Aşk adamım benim

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fotogaleri-cem-yilmaz-duzyaziya-aldanmayin-ben-daha-komigim_110970_26.webp

Jardel dahil Türkiye'de izlediğim en iyi forvet bu adam. Tabi daha bir kaç maç oynadı erken konuşmamak gerek, umarım bu şekilde devam eder. Drogba ilk geldiğinde penaltı gibi frikik atan Selçuk varken frikikleri atıyordu, takımın penaltıcısı Selçuk iken penaltıları atıyordu, 40 metreden kaleye şut çekiyordu yani adam da yıldız kaprisi vardı. İcardi konusunda tek endişem buydu yıldız kaprisi umursamama durumu olur mu diye tereddütlerim vardı. Ama adam inanılmaz gerçekten tek kelimeyle inanılmaz. Kerem'e yaptığı o asistin güzelliğini geçtim orda bir çok forvet kaleye vurur ama adam pas veriyor yani takım için en iyi olan şey neyse onu yapıyor gerçekten hayranlıkla izliyorum bu adamı. Umarım sakatlık falan yaşamaz bu sezon. Bonservisini alacağımızı sanmıyorum bu arada hatta icardi bu oyunu sezona yayarsa seneye çok sağlam bir kontratla büyük liglerden bir takıma gider.

An itibariyle aşırı mutlu, net belli oluyor. Umarım böyle devam eder. Oynuyor, oynatıyor.

Maç 6 olmuş, dakika 87 spiker “Icardi’den pres” diyor.

kulübü üstüne yapın

Besmele ile girin bu başlığa

Not: yigiti basliktan atın

Geri
Üst Alt