#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bu sezon kanatlarimizin asist sayilari

Rashica 3
Yunus 2
Baris 1
Kerem 0

Rashica disindakiler bir hayli kotu gorunuyor bu konuda. Geriye sadece Mertens kaliyor Icardi'ye gol pasi verebilecek.

mümkün oldugunca kerem,mertens ve rashica ile oynamalı o yüzden.yedekler ziyan ediyor.yedek cıkacaksak da baran aksaka ve mata sahada olmalı mutlaka.berkan ve midsö defans arkasına pas atamaz ama baran ve mata atar
Mata'nın da eski halinden eser yok sanki be Sergen. Bir önceki maçta uygun bir kaç pozisyonda pas atmadı, maç eksikliğinden falan heralde. Tabiki eski formunu beklemiyorum doğal olarak ama uygun pozisyonda pas vermemesi ilginçti. Dediğim gibi maç eksikliğinden falan heralde bilemedim.

mümkün oldugunca kerem,mertens ve rashica ile oynamalı o yüzden.yedekler ziyan ediyor.yedek cıkacaksak da baran aksaka ve mata sahada olmalı mutlaka.berkan ve midsö defans arkasına pas atamaz ama baran ve mata atar
kerem de rashica da icardi sewiyesinin çok altındalar malesef. hucumda icardinin oyun zekasını bütünleyebilecek mertensle sergio harici adam yok takımda şu an için , matanın cesedini saymıyoruz...

Mata'nın da eski halinden eser yok sanki be Sergen. Bir önceki maçta uygun bir kaç pozisyonda pas atmadı, maç eksikliğinden falan heralde. Tabiki eski formunu beklemiyorum doğal olarak ama uygun pozisyonda pas vermemesi ilginçti. Maç eksikliğinden falan heralde bilemedim.
hiç bi zaman fiziğiyle sivrilen bi oyuncu olmadıki mata,ama son 2 sezonda kaç maç oynamıs,bakmak lazım.matanın oyun zekasından vs faydalanmak için bi 10 maç üst üste oynaması lazım bana göre sonradan da girse

kerem de rashica da icardi sewiyesinin çok altındalar malesef. hucumda icardinin oyun zekasını bütünleyebilecek mertensle sergio harici adam yok takımda şu an için , matanın cesedini saymıyoruz...
keremde yetersiz ama rashica bence çok zeki.bayerne attıgı goller feci

hiç bi zaman fiziğiyle sivrilen bi oyuncu olmadıki mata,ama son 2 sezonda kaç maç oynamıs,bakmak lazım.matanın oyun zkeasından vs faydalanmak için bi 10 maç üst üste oynaması lazım bana göre sonradan da girse
Doğru katılıyorum, katkı alınması gereken bir adam. Maç eksikliğinden kastım fiziksel durumundan çok hani uzun süre oynamadıktan sonra koordinasyon, ritim vs bozulur ya ondan bahsettim.

Doğru katılıyorum, katkı alınması gereken bir adam. Maç eksikliğinden kastım fiziksel durumundan çok hani uzun süre oynamadıktan sonra koordinasyon, ritim vs bozulur ya ondan bahsettim.
dogru.şu an gitse niye gitti demem.ama kalacaksa da zekasından ötürü cezasahasına yakın tutmak lazım.orda hesabı kesiyo resmen

Çoğunuza katılmıyorum.
Taraftardan yana sıkıntısı yok zaten.
Adam mutlu, takımdan da ama bencillik işi de bir gerçek. Oyuncu kayırmakla alakası nedir hele onu hiç anlamadım. Yetenekleri kısıtlı olabilir ama bunu defalarca yaptılar. Geçen maç sonrası ben değişen bir şey göremedim. Bu adamı Messi ve tayfası da istemedi denmiyor muydu, aynı intibaya kapılsın istemem şahsım adına. Icardi çok açık net takım oyuncusu. Bir tepki varsa buna vardır, normal de buluyorum. Mutsuzluk başka bir şey tepkili olmak başka.

Takımın tamamını üst düzey oyuncularla donatma imkanımız yok. Etrafından bir iki oyuncu eksik olunca Mertens gibi, Sergio gibi, yedeklerle uyum kuramıyor haklı olarak.

Maçlara tam takım çıkalım da hatrick yapacağı maçlar da gelir.

En büyük eksiğimiz tam kadro maçımız 3-4 tane olması.

Ustadim Icardi hakkinda gecmiste pek iyimser düşüncelerin olmamisti. Acaba degisti mi diye merak etmiyor degilim. Sanki gercekten forma icin isyan ediyor gibi. Sahada kendini zorluyor

Ustadim Icardi hakkinda gecmiste pek iyimser düşüncelerin olmamisti. Acaba degisti mi diye merak etmiyor degilim. Sanki gercekten forma icin isyan ediyor gibi. Sahada kendini zorluyor
Oyununa bir laf etmedim oynamamasına laf ettim, oynasın kafi.

Geri
Üst Alt