#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Şu pas atmiyorlar geyigini kim çıkarttı yahu durduk yere sorun çıkartacaklar son lig macinda tepkisi pas atmamalari değil oyunu ağırdan almasiydi diğer oyuncuların. Kerem ve Yunus asistci kanatlar değil zaten forvet icardi de olsa gomiste olsa. Barış Alper atamıyor pasları atmıyor değil yeteneği sınırlı. Mertens ,Oliviera bekler boey dubois kerem ile de çok iyi anlaşıyor. Yunus , barış yedek oyuncular zaten. Nerden çıktı bu saçmalik bu Twitter tayfasınin bomboş aptalca işleri.

Yine mi yaf :)

Birsey oldugu yok, orada o vurusu yapma sebebi de tepki degilki denedi adam. Gol olsa "ohaa yuhhh super gol" diyorduk hepimiz. Abi derdiniz ne sizin son iki mactir diger oyunculara giydiriyorsunuz ? Ben ciddi anlamda bir dislama, ozellikle pas vermeme gormedim. Kerem zaten bu problemi olan bir oyuncu, BAY'in yetenek kisitli, Yunus zaten dun bir bugun iki o da kendini gostermeye calisiyor. Normal isler bunlar.

Son düzenleme:
1674000777356.webp

icardi?

taraftarın oyuncu kayırma işlerine girmesi çok riskli
durduk yere diğer oyuncuları pas atmıyorlar diyerek ateşe atıyorlar
sanki çok inceci oyuncularımız var da bilerek yapmıyorlar gibi yorumlar yapılıyor.
oyuncularımızın yapabilecekleri belli, becerileri belli. yapamadıkları da belli. bencillik falan yok. oynuyorlar işte.

rijkaard zamanında bu geyikler yapılıyordu. yeniden hortlamasın. feci zamanlardı.

Kesinlikle katılıyorum..olay pas atmamak,bencillik falan değil.Olay icardiye ayak uyduramamak..
Kerem ve barıştaki eksiklikler bencillik falan değil..Sahadaki tercih hataları ve pas kaliteleri..Bunun düzeleceğini düşünmüyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalyaspor maçı için heyecanlıyım doğrusu.

Geri
Üst Alt