- 16 Haziran 2010
- 203.220
- 155.082
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takim mevzusu nedir. Messi niye almiyor. Gercekten devamlilik mi sorun@ferhat_kiziltas
Icardi havalimanında bile forma imzalamış ve kimseyi kırmamış. Adamda hiç ego yok.
İnfinity emojisi de koymuş gsnin yanına
Messi ile sorunu var mi bilemiyorum cunku en son onu tebrik ettigini ve hatta aralarinda bir sorun olmadigina dair bir beyanati vardi sanirim. Bende tam olarak neden alinmadigini bilmiyorum cunku ellerinde golcu denilecek Martinez haric kimseleri de yok.Milli takim mevzusu nedir. Messi niye almiyor. Gercekten devamlilik mi sorun
Son dk de Martinez yerine Icardi oynasa kacirilan pozisyonlarin %90ı gol olurdu.Messi ile sorunu var mi bilemiyorum cunku en son onu tebrik ettigini ve hatta aralarinda bir sorun olmadigina dair bir beyanati vardi sanirim. Bende tam olarak neden alinmadigini bilmiyorum cunku ellerinde golcu denilecek Martinez haric kimseleri de yok.
Başak FB BJK maçlarında rakibi yoketti reis bence normalHerkesin surekli bokunu yiyim icardi tribinde olmasi hos degil tamam ovelim iyi tamam da abartildi sanki biraz.
Adam 3.5 saatlik Fransa'ya gitti geldi, bunu Instagram'da bile paylaştı hala izlediğim spor programlarında Arjantin'e gitti deniliyor. Akıl mantık dışı.
futbolcuya da zarar verebilecek bir olay, rehavete girmesine sebep olabilir. icardi her nekadar sakin bir adam olsa da dediğin gibi fazla abartmamak lazım.Herkesin surekli bokunu yiyim icardi tribinde olmasi hos degil tamam ovelim iyi tamam da abartildi sanki biraz.
www.instagram.com
%100 dogru cok iyi katki verdi ama yine de 1 tik fazla geliyor bana. Biraz daha yere basmali bence ayaklar, diger oyuncular acisindan da problem olabilir bu kadar orantisiz sevgi.Başak FB BJK maçlarında rakibi yoketti reis bence normal
Bomboş bir şarkı çöp iğrenç bayağıMehmet Demirkol: Icardi cok rahat, cok ilginç. Antidepresan gibi adam.
En iyi tanımlama olabilir bu yaw. Harbiden antidepresan gibi adam.