#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Arkadaşlar adamın oyundan çıkışı bile gol getiriyor, öyle bir adam işte. :uiyy:

Vizyon para saçmaksa yetmez renkdo haklısın.30 yaşında adama yıllık 6.5 milyon euro sözleşme yapılacaksa canavar gibi önde pres yapması lazım. maçta kaybolmaması lazım ki biz bu sene sadece ligde oynuyoruz ona rağmen bazı maçlarda icardi maç içinde kayboluyor. Seneye avrupa maçları ile birlikte üç kulvarda yarışacağımızı unutmayalım daha da yorucu olacak. Şimdi herkesin hoşuna gidiyor icardi tatilden geliyor golünü atıyor diyorlar ancak seneye yaşanabilecek kötü sonuçlarda önce icardiye söverler
ahbab ne anlatıyon herif suan world top 5 forvetlerden biri

bu macta asistleri degerlendırseler 3 asisti var

Canın sağolsun aslanım yine sahada olduğu sürece penaltı pozisyonuna, attığımız 2 golde de Kerem le birlikte golün kahramanı oldular

penaltıyı atsa iyiydi ama yapacak bir şey yok

2. asisti de yapabilirdi fakat rasho kaçırdı

ahbab ne anlatıyon herif suan world top 5 forvetlerden biri

bu macta asistleri degerlendırseler 3 asisti var
Fizik olarak yetersiz reis 6.5 milyon euro etmez diyorum sadece sen yanlış anladın sanırım alınmasın demiyorum ancak bahsi geçen 6.5 milyon euro çok fazla 3 yıllık sözleşme ile 19.5 milyon euro yapıyor. 4 milyondan fazla verilmemeli yıllık sadece onu söylüyorum

Vizyon para saçmaksa yetmez renkdo haklısın.30 yaşında adama yıllık 6.5 milyon euro sözleşme yapılacaksa canavar gibi önde pres yapması lazım. maçta kaybolmaması lazım ki biz bu sene sadece ligde oynuyoruz ona rağmen bazı maçlarda icardi maç içinde kayboluyor. Seneye avrupa maçları ile birlikte üç kulvarda yarışacağımızı unutmayalım daha da yorucu olacak. Şimdi herkesin hoşuna gidiyor icardi tatilden geliyor golünü atıyor diyorlar ancak seneye yaşanabilecek kötü sonuçlarda önce icardiye söverler
Hocam Bein 77deki maçları izleyin. 90 dk pres yapıyor adam. Geriye koşup faul yapıyor atağı kesiyor. Ayrıca 29 yaşında. 6.5u kabul ederse helal olsun bu adama

Şükürün, Jardelin vibe ı var adamda bi şekil yapar atar nasolsa diye rahat izliyorsun maçı. Asistlerini yediler bu maç.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Fizik olarak yetersiz reis 6.5 milyon euro etmez diyorum sadece sen yanlış anladın sanırım alınmasın demiyorum ancak bahsi geçen 6.5 milyon euro çok fazla 3 yıllık sözleşme ile 19.5 milyon euro yapıyor. 4 milyondan fazla verilmemeli yıllık sadece onu söylüyorum
Takımda fizik gücü en iyi olan adam olabilir. Maçtan çıkana kadar 85 dk full pres yaptı, indirdiği topları yenilen asistlerini vs saymıyorum bile. Gol atmasa bile bu parayı eder mevcut özellikleriyle.

Takim etkisizken asistlik paslar cikarmasi muazzam bisey bu arada.hucum yapmadik oyle sağlı sollu

Penaltıyı kaçırmasına rağmen kurt gibi forvet resmen hissediyor maçın başında rakip kaleciye döneceğini çok önceden fark etti kendini hazırladı. Bonservisi alınmalı gol atmasa bile takımı oynatıyor.

Geri
Üst Alt