#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Abi bu adami savunmak cok zor. Bak oyle Drogba gibi guclu oldugu icin ya da uzun oldugu ya da gelisine yapistidigi icin degil (ki bunu da yapar!)... Adam pozisyonlari kokluyor ve onceden kosusunu, vucudunu artik gereken neyse hazirliyor.. Savunmaci olsam, bu adamla eslesmek istemezdim. Geri paslarin cogunda zamaninda araya giriyor (bu kacinci mesela :) ) ya da kaleciyi/stoperi baskiliyor ki hizli bir oyuncu da degil. Pozisyon bilgisi zaten on numara, ikinci goldeki olasi ofsayt sebebiyle kademeli iceri girisi falan ders niteliginde. Gol atamadi ama yine ilk 2 golde direk orada, onun disinda birkac asist denemesi daha oldu ki bazi oyuncular orada vururdu.. Neyse devam Aslan, buyuk guc katiyorsun takima 🧿 .

Son düzenleme:
Fizik olarak yetersiz reis 6.5 milyon euro etmez diyorum sadece sen yanlış anladın sanırım alınmasın demiyorum ancak bahsi geçen 6.5 milyon euro çok fazla 3 yıllık sözleşme ile 19.5 milyon euro yapıyor. 4 milyondan fazla verilmemeli yıllık sadece onu söylüyorum
Diagne gibi birine 13 milyon bonservis yıllık 2.2 milyondan 4 yıllık sözleşme için 21 milyon bağlamışız. İcardi'ye 6,5 verilebilir. Sonuçta biri Diagne diğeri Icardi yahu.

Mertens, icardi kalitesinde bir kanat alsak icardinin verimi 2 katına çıkar

Penaltı - - > icardi aldı. Evet kaçırdı ama olabilir yapacak bir şey yok.
İlk gol - - - > koşu icardi. Kaleci kurtardı. Kaçırabilir makina değil.
İkinci gol - - - > asist icardi
Raşitzanın kaçırdığı pozisyon - - - > pas icardi.

İndirdiği topları saymıyorum bile.
Dolayısıyla bazı kripto kuşların beğenmediği hali bile ortada. Her pozisyonun içinde var. İstikrar sağlarsa sezon sonuna kadar mutlaka alınmalı.
Alınmasın diye kimlerin yanıp tutuştuğunu biliyoruz.
Kudurun babanız Galatasaray

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim düşüncem bahsi geçen rakamlar gaza gelip verilmemeli. kendisine net 4 milyon euro bonservisine de 7-8 milyon euro civarı okeyler ise alınmalı yoksa gerek yok. 30 yaşına gelmiş zaten başka oyuncu buluruz
Sen niye böylesin. Önce nelsson simdi bu

s4nsrgik.jpg

yapma..

Garry rodriguez gibi performans veren bir kanat olsaydi ilk yaridan 3ler bu adam.

Vizyon para saçmaksa yetmez renkdo haklısın.30 yaşında adama yıllık 6.5 milyon euro sözleşme yapılacaksa canavar gibi önde pres yapması lazım. maçta kaybolmaması lazım ki biz bu sene sadece ligde oynuyoruz ona rağmen bazı maçlarda icardi maç içinde kayboluyor. Seneye avrupa maçları ile birlikte üç kulvarda yarışacağımızı unutmayalım daha da yorucu olacak. Şimdi herkesin hoşuna gidiyor icardi tatilden geliyor golünü atıyor diyorlar ancak seneye yaşanabilecek kötü sonuçlarda önce icardiye söverler
En cok futbolu ben biliyorum yorumu en nefret ettigimden

Vizyon para saçmaksa yetmez renkdo haklısın.30 yaşında adama yıllık 6.5 milyon euro sözleşme yapılacaksa canavar gibi önde pres yapması lazım. maçta kaybolmaması lazım ki biz bu sene sadece ligde oynuyoruz ona rağmen bazı maçlarda icardi maç içinde kayboluyor. Seneye avrupa maçları ile birlikte üç kulvarda yarışacağımızı unutmayalım daha da yorucu olacak. Şimdi herkesin hoşuna gidiyor icardi tatilden geliyor golünü atıyor diyorlar ancak seneye yaşanabilecek kötü sonuçlarda önce icardiye söverler
Yapma yaaa

Geri
Üst Alt