#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Musleranin sakatlandığı pozisyonda nasıl defansif aksiyon aliyor.

Her top geldiginde olumlu kullaniyor

Çok başka bir şey izliyoruz yani acayip bir şey...

Bunu gol veya asist yaptığı için söylemiyorum.

A kalite bir futbolcu izliyoruz maç içinde ve bu beni inanılmaz keyiflendiriyor :love:

Dillere plesenk olmus "forvet dedigin bencil olur" lafini egip bukup tum Turk spor medyasina yediriyor herif. Bugun kac tane asist denedi sayamadim ben ki bir baska forvet olsa alir ceker ya da direk vururdu. En dogru en rahat ve garantiyi aliyor (skor acisindan). Fizik olarak eksiklikleri oldugunu dusunmekle birlikte artik mac temposunu oturttu demek yanlis olmaz.

Mauro Icardi.. Senin gibi büyük ve dünya markası bir adamın formamızı terletmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Atıp attırıyorsun zaten İnterde bunları çok yapardın derbilerde, Paristede öyle, Bizde de derbilerde 4 gol 2 asist.. Totalde 9 gol 6 asist.. Allah başımızdan eksik etmesin çünkü gidersen çok üzüleceğiz.
InCollage_20230205_232139501.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hala bu herifin bonservısı alınmaması rezalet

çok güzel adamsın icardi

Yarım saat önce Instagram'da uçaktan fotolar atmış milanoya gidiyor. Sosyal medya da linç yiyebilir gibi geldi daha Twitter'a dusmedi ama ekşi sözlükte bir kaç entry girilmiş.

Yarım saat önce Instagram'da uçaktan fotolar atmış milanoya gidiyor. Sosyal medya da linç yiyebilir gibi geldi daha Twitter'a dusmedi ama ekşi sözlükte bir kaç entry girilmiş.
adam bağış harici ne yapabilir vinç mi kullanacak istanbulda kalıp haber mi izleyecek?

Niye linç yesin yav, adam ne yapsın burda görevi mi var. Ünlüler desteğini zaten sosyal medyadan yapıyor

Tabiki gidip gezebilir. Ama top koşturduğu ve onu çok sevenin olduğu ülkede bu kadar takipçisi varken hayat bana güzel fotoğrafı atması insanın canını acıttı.

Geri
Üst Alt