#9 Mauro Icardi | ARŞİV

1676409589297.webp

Iyi bari

Güney Amerikalı futbolcular genelde ilgiyi severler bu ortamı gittiği hiçbir takımda yakalayamaz muhtemelen 10 m euro civarında bonservisini Nisan ayının sonları doğru alır şampiyonluk maçından sonra da Erden Timur taraftarımıza hediye edecektir.

Oyuncularin bazilari gider fikrine ben de katilmiyorum. Bu bir dogal afet. Askeri darbe ya da ic savas gibi seyler olsa cok hakli bir sebep. Ancak bu Italya'da da olan, Ispanya'da da olan, bir cok yerde olan/olabilen bir afet. Deprem olur sel olur yanardag patlar, olur yani. Ha Istanbul'da, aman diyelim 🧿, olmus olsaydi anlasilirdi ki zaten biz de takimi dagitirdik. Ne lig oynanirdi ne de baska birsey. Arti, bir renkdas da belirtmis, bizdeki genel oyuncu karakteri pek oyle gozukmuyor, cok kestiremiyorum ama belki Boey falan ki zaten bazilari sezon sonu satilacaklar zaten gidecekler bu konusma da yapilir kendileriyle.

Herkesin psikolojisi farklı belki gerçekten gitmek isteyenler olabilir ama aldığın parayı yasadığın ülkede 20 ile çarpmış oluyorsun, ilgi manyağı bir taraftar kitlen var, şuana kadar her hamlesi oturan gelecek planlayan projesi olan bir yönetici ekibi var, seneye CL şansı yüksek (bence Icardi için en önemli öncelik bu olabilir), Istanbul gibi bir şehir avantajı var. Sırf deprem riski var diye gitmez bence kimse sonuçta ölüm nerde olsan buluyor seni bir bahaneyle..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Birinin eline telefon verip birde internetini de acmislar

Sonra olan ise depremden sonra gider yazmis icardi sayfasina

Bazilari gercekten de fazlasiyla iyi sartlar da haketmedigi halde yasiyor sanirim.

Iyi de bu ülkede sadece deprem olmuyor ki, daha bir kaç ay önce İstanbul'un en işlek caddelerin birinde bomba patladı.

Geri
Üst Alt