#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Hamdİcardi
1518f0e6384d2c0646735df1075a921e.jpg

O kadar doğru ve basit oynuyor ki bizim için çok kıymetli.

10 m Euro üstü para vermeden alabiliyorsak alalim. Aksi riskli olabilir...

Kesinlikle kalmasi lazim, 30 yasinda 3-4 yil rahat götürür. Örnekler Lewa, Benzema 35 yasinda hala süper durumdalar, Icardi kendine bakarsa o yaslara kadar performans gösterir

Boş geçtiği maç olmaz gibi artık. Tam formunu yakaladı.

Bu arada Icardi ile yollarımız ayrılsa bile sonra tekrar buluşuruz. Bu adam 35-36'sında da gollerine devam eder.

Icardi'den aldığımız katkı gerçekten bambaşka. Ligde 12 gol 7 asistlik katkı yaptı ama belki de daha önemlisi oyunumuzu taşıdığı seviyedir. Icardi eğer günündeyse cidden takım çok daha farklı bir seviyede oyun gücüne ulaşıyor. Icardi hem gelen pasları çok iyi kontrol ediyor hem harika şekilde arkadaşlarına servis yapabiliyor hemde bitiricilik olarak çok üst seviyede. Fizik olarak yeterli seviyede olduğunda full paket bir golcü olduğunu söyleyebiliriz. Kayseri maçındaki formuyla oynamaya devam ederse çok büyük katkı sağlayacağı net umarım aynı formuyla devam eder.

sonraki sozlesmesine mactan bir gun once seks yasagi ibaresi konulmalidir.

Çok hızlı bir toparlanma yaşadığını düşünüyorum. İcardi hazır durumda ise takıma çok ciddi seviyede katkı sağlıyor, formamız ile izlemek gerçekten şans.

Nevzat Dindar: "Icardi hem Okan Buruk'a hem de Erden Timur'a Galatasaray da kalmak istediğini iletti ve PSG ile olan süreç hızlandı. Maaş konusunda da en uygun şartlarda halledileceğini düşünüyorum. Galatasaray Icardi birlikteliği önümüzdeki senelerde devam edecek bunun müjdesini verebilirim."

Nevzat Dindar: "Icardi hem Okan Buruk'a hem de Erden Timur'a Galatasaray da kalmak istediğini iletti ve PSG ile olan süreç hızlandı. Maaş konusunda da en uygun şartlarda halledileceğini düşünüyorum. Galatasaray Icardi birlikteliği önümüzdeki senelerde devam edecek bunun müjdesini verebilirim."

mumtazreis.webp

Buna sovuyodum top oynamicak magazin yapacak diye ama harbi topunu oynuyor. bu olmasa hucumda hicbi sey yapamayiz allahtan bencil degil

Geri
Üst Alt