#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Resim
Ligi pompaladi resmen

Son 30 yılın ligdeki en iyi forveti🙏
30 yıldan öncesindeki 'çeyrek' profesyonel futbolun kkg zaten yav...

Büyük liglerden ciddi talibi çıkarsa tutamayız...Aksi halde bonservisi bir şekilde halledilir, kendisine ödenecek ücret de kolaydan zora ekstra bunuslarla 6-7 milyona kadar uzansın, hiç sorun değil. Bu İcardi' nin, ligde 30 maç tama yakın performansla oynaması haksız rekabete girer, alacağı mesela 7 milyona da hiç kimse laf etmez. Avrupa maçları için ekstra bonusa bile gerek yok, bağlasan tutamazsın...

Çok seviyorum ve kalıp başarılı olmasını çok istiyorum bu adamın. Kızlarının üçlüye katılımı ayrıca hoşuma gitti; ailecek yaşıyorlar futbolu...

Birileri salça olmadan bir an önce almalıyız bu herifin bonservisini.

Son 3 maçta ne kadar büyük ve lider bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor böyle kritik zamanlarda sahneye çıkması çok önemli. Ankaragücü maçında da gol veya goller bekliyorum Icardi'den.

Okan Buruk: "Icardi, burada çok mutlu ve heyecanlı. Galatasaray ile olan bağını net şekilde görüyoruz. İlk geldiğinde de çok iyi bir karakter olduğunu ve kısa sürede bize gösterdiğini söylüyordum. Saha içinde takıma liderlik yapıyor, bu da çok önemli. Umarım önümüzdeki sene bizimle olur."

KALLLLL

Geri
Üst Alt