#9 Mauro Icardi | ARŞİV

adam maç sonu röportajında bile tatilden bahsediyor. önce tatile çıkıcam sonrasına bakıcaz diyor kalıp kalmama konusunda :) çık aslan parçası güzel bi tatili hak ettin. git kulübünle konuş wandayla konuş artık sizin yeriniz istanbul

Oyuncu kalitesinden ziyade son haftalarda liderliği alıp takımı taşıması Inter döneminin de ötesine geçti herhalde. En son bu uyumu Melo ve Sneijder ile yakalamıştı taraftar.

Okan Buruk, Erden Timur da pastada büyük pay sahibi ama en büyük X faktör kendisiydi.

benim futbol tercihimde hep 10 numaralar 1 adım öndedir

o yüzden galatasaray forması altında hagi ve sneijderin yeri hep ayrıdır bende

1 santraforun beni bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmezdim

eğer bizde kalırsa net olarak hagi sneijder icardi diyebilirim artık

muslerayı ayrı tutuyorum

Kalmak istiyor hemen bonservisini almalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon Şampiyonlar Ligi onun içinde ekstra bir motivasyon olur kalır inşallah

1 yılda halk kahramanı oldu, rakip takım taraftarları da çok seviyor, bu saygıyı bu kadar kısa sürede kazanması büyük olay, City, Madrid, Barcelona seviyesinde world class bir forvet. Ve liderlik vasıfları, duruşu ve mütevazi yapısı, bu adamın Wanda ile olan ilişkisinde ki toksiklikte de ilişkinin başlangıç noktasında da sevgi eksikliği seziyorum, belki çocukluk aile hayatından gelen bir şeydir. Psg 'de çok fazla yıldız olunca adam kendisini orada özel hissetmedi. Dikkat ederseniz taraftar ile bağ kuran oyuncu Inter kariyerinde de taraftar bağı olduğunda iyiydi. Bu adama kendisini hak ettiği gibi özel hissettireceksin, ilgi göstereceksin, sevgiyle kuşatacaksın, sahipleneceksin ve çok baskılamayacaksın tıpkı bu sene bizim yaptığımız gibi, gerçekten de dünyaları verir ki verdi, önceden de takip ettiğim değişik bir aurası olduğunun farkında olduğum bir oyuncuydu ve idolumuz oldu çıktı, yüzü hep gülsün çok seviyorum, camia olarak resmen ten uyumu yakaladık ❤️

Tek eksiği topla kat etmek. Çeviklik problemi olmasa o bitiricilik seviyesiyle Benzema sonrası Real Madrid'de oynuyor olurdu. Bizim için büyük şans. Kalırsa mutlaka arkasına da biri alınmalı. Elemelerde de mutlaka sahada olmalı. Mohamed'le falan tüm sezonun emeğini çöpe atarız.

Sen öyle bir oyuncusun ki attığın gollerden sonra 60 yaşındaki amcama aşkın olayım parçasını söyletensin.İnşallah bu şanlı forma altınca nice şampiyonluklar kupalar kaldırırsın.Aşk Adamı İcardiiiiiiiiiiiii

Erden Timur olsaniz maks ne kadar bir harcama yapardiniz Mauro icin Bonservis + maas

1685523668213.webp

Geri
Üst Alt