Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Yakup yapacağın habere sokayım okuduktan beri başka bir şey düşünemiyorum göğsümde bir boşluk var yeri dolmuyor abv böyle akşamın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu yav?Yakup yapacağın habere sokayım okuduktan beri başka bir şey düşünemiyorum göğsümde bir boşluk var yeri dolmuyor abv böyle akşamın
Kolpkup haber yapmış. Icardi yakın çevresine gidicem TR'de kalmam diyomuşNoldu yav?
Anladım renktaş. Ben zaten Yakup'un olumlu bir haber yaptığına şahit olmadım. İlla vardır da benim önüme düşenler hep negatif basan haberlerdi.Kolpkup haber yapmış. Icardi yakın çevresine gidicem TR'de kalmam diyomuş
Yapıyor ya arada olumlu haber, o çıktığı tv programında da bu sene birkaç defa kepçe operatörü terörist puştu maymun etti o yüzden laf etmiyim diyorum da yakın çevresine yakup da mı dahilmiş belli ki sallama haberAnladım renktaş. Ben zaten Yakup'un olumlu bir haber yaptığına şahit olmadım. İlla vardır da benim önüme düşenler hep negatif basan haberlerdi.