#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Çok kaliteli oyuncular geldi bu takıma son 20-25 yılda ama bu başka bir şey. Olur da bizde kalırsa Hagi mertebesine yaklaşabilen tek oyuncu olacaktır.

Yaklaşık 1,875 trilyona bizi satacak adam değil desek de çocuklarını seven her baba gibi onların geleceği adına gerekeni yapabilir. Eyşan muamelesi yapılmaz, saygı duyulur.

Gidecek muhtemelen. Adamı izlemek gerçekten büyük keyifti. Boşluğu dolmaz ben Türkiye'de böyle bir forvet izlemedim.
Çok başka bir adam ya. Uzun yıllar gol sorunu çektik ve sorunu hep forveti topla buluşturamamak olarak gördük. Kafamızda forveti kaleciyle karşı karşıya kaldıracak pozisyona sokamıyoruz düşüncesi vardı. Çünkü gördüğümüz forvetler anca öyle gol atıyordu. Icardi gelene kadar! Adam her şekilde gol atıyor. Pozisyon olsun olmasın bir şekilde atıyor.
Bu adamın üzerine biraz zor o boşluğu doldurmak.

Gidecek muhtemelen. Adamı izlemek gerçekten büyük keyifti. Boşluğu dolmaz ben Türkiye'de böyle bir forvet izlemedim.
Çok başka bir adam ya. Uzun yıllar gol sorunu çektik ve sorunu hep forveti topla buluşturamamak olarak gördük. Kafamızda forveti kaleciyle karşı karşıya kaldıracak pozisyona sokamıyoruz düşüncesi vardı. Çünkü gördüğümüz forvetler anca öyle gol atıyordu. Icardi gelene kadar! Adam her şekilde gol atıyor. Pozisyon olsun olmasın bir şekilde atıyor.
Bu adamın üzerine biraz zor o boşluğu doldurmak.
Asistleri de superdi

Biz italya ispanya ligine kaptirir miyiz bayern ister mi diye dertlenirken araplar cikti basimiza. Umudum hep cok yuksekti fakat araplar devreye girince su an gitti gozuyle bakiyorum ben.

20230616_163023.webp

Çok kötü oldum

Geri
Üst Alt