#9 Mauro Icardi | ARŞİV

icardi psg ile anlaşsın alacağına karşılık bonservisini alsın. zaten 1 yılı kalmış.

psg'ye vereceğimiz bonservis parasını imza parası olarak kendisine taksitle verelim. (8 m eur olsun diyelim) 4 taksit.

5 m eur da kemiksiz maaş + performans bonusu verelim.

yıllığı 7 m eur + performans bonusuna gelir. bunun 2-3 m eur'unu sponsor ile çözsek, al sana dzeko maliyetine icardi :d

benim de o konuda süphelerim var. vücuduna baktigim vakit beslenmesine veya antrenmanina cok iyi bakmiyor diyorum karin bölgesindeki yag oranindan dolayi.

ama okan buruk antrenmanlara düzenli cikiyor diyor.

demek ki beslenmesinde sorun var ve sürekli tatil yapiyor gibi gözükmesi.
Valla PSG'deki sezon ile son fener maçındaki fotoları yan yana koy. Yüzündeki ödem bile net bir şekilde fark ediliyor.

Antrenmalara düzenşi çıkıyordur ama Maradona tarzı salaş takılıyordur.

icardi psg ile anlaşsın alacağına karşılık bonservisini alsın. zaten 1 yılı kalmış.

psg'ye vereceğimiz bonservis parasını imza parası olarak kendisine taksitle verelim. (8 m eur olsun diyelim) 4 taksit.

5 m eur da kemiksiz maaş + performans bonusu verelim.

yıllığı 7 m eur + performans bonusuna gelir. bunun 2-3 m eur'unu sponsor ile çözsek, al sana dzeko maliyetine icardi :d
enteresan bir yorum dostum

Fener maçından önce alkol testine sokulsa muhtemelen maça çıkamazdı sahada ayyaş ayyaş dolanıyodu .Fit durumda olsa çok rahat 4-5 olurdu o maç

Bence kalacak ancak buyuk de bir maliyet olacak. Umarim kaldigi yerden devam eder. Sana guveniyoruz Aslan.

adam inat kadın çok inat keçiler de kaçacak doğal olarak

Bence kalacak ancak buyuk de bir maliyet olacak. Umarim kaldigi yerden devam eder. Sana guveniyoruz Aslan.
ben maliyet olayina takilmiyorum, 20m versen bile yine kardasin, bu adam tuttu, 20m bi oyuncu getir adapte olmasi uyum saglamasi takima yararli olmasi bile soru isareti.

FzagjnJWYAM9Knl

Geri
Üst Alt