Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla PSG'deki sezon ile son fener maçındaki fotoları yan yana koy. Yüzündeki ödem bile net bir şekilde fark ediliyor.benim de o konuda süphelerim var. vücuduna baktigim vakit beslenmesine veya antrenmanina cok iyi bakmiyor diyorum karin bölgesindeki yag oranindan dolayi.
ama okan buruk antrenmanlara düzenli cikiyor diyor.
demek ki beslenmesinde sorun var ve sürekli tatil yapiyor gibi gözükmesi.
enteresan bir yorum dostumicardi psg ile anlaşsın alacağına karşılık bonservisini alsın. zaten 1 yılı kalmış.
psg'ye vereceğimiz bonservis parasını imza parası olarak kendisine taksitle verelim. (8 m eur olsun diyelim) 4 taksit.
5 m eur da kemiksiz maaş + performans bonusu verelim.
yıllığı 7 m eur + performans bonusuna gelir. bunun 2-3 m eur'unu sponsor ile çözsek, al sana dzeko maliyetine icardi :d
+1905Gelmezse bence bizden çok kendisi kaybeder
?enteresan bir yorum dostum
ben maliyet olayina takilmiyorum, 20m versen bile yine kardasin, bu adam tuttu, 20m bi oyuncu getir adapte olmasi uyum saglamasi takima yararli olmasi bile soru isareti.Bence kalacak ancak buyuk de bir maliyet olacak. Umarim kaldigi yerden devam eder. Sana guveniyoruz Aslan.
ben maliyet olayina takilmiyorum, 20m versen bile yine kardasin, bu adam tuttu, 20m bi oyuncu getir adapte olmasi uyum saglamasi takima yararli olmasi bile soru isareti.
büyük tabiki, ama tutmus adama ayni bonservisi bir no name verceme icardiyi alir önüme bakarim, üstelik yasida gayet uygun. drogbaya 15m saydik 1,5 sene icin.20m Euro buyuk para renkdas. Ne olursa olsun. Ben verilsin/verilmesin demiyorum sadece belirtiyorum.