#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Forma konusunda çok basit yazılmamış bir kural vardır, en iyi numaraları en iyi oyuncularına vereceksin. Hem estetik açıdan daha güzel hem de forma satışını direkt etkiliyen bir durum

Kendimden örnek vereyim. Sneijder ve Drogba geldiğinde ertesi sezonu bekledim 10 ve 11 numara forma almak için. Belhanda, Feghouli'nin falan geldiği sezon Feghouli forması alacaktım sırf 89 numara giyiyor diye almadım, gittim düz forma aldım sadece.

Avrupa'dan örnek vereyim 2 sene önce Ronaldo United'a gittiğinde adamlar federasyonla anlaşıp 7 numarayı adama verdirdiler normalde Cavani giyiyordu o numarayı.

Keşke Zaha da 11 falan olsaydı hem Zaha hem Icardi forması alırdım bu sene. Umarım Icardi 9 numarayı alır. 2 forma alırım ama birine isim yazdırırım sadece.

Majeste Mauro Emanuel Icardi Rivero diyeceksiniz.

Madem geri geldi ilk eleştirimizi yapalım. :hat:

Önüne atılan toplarda çok hantal görünüyordu. Koşamıyordu pek. PSG'de böyle değildi. Bu sene daha fit ve çevik bir hale gelsin ki çevresini daha iyi beslesin. Sezon ortasında yaşadığı sakatlık sonrası, geriye gelip yaptığı bağlantı oyunlarını baya bir törpülemişti.

Bu sefer yanında onu çok iyi besleyecek isimlerin sayısı arttı. Umarım ve dilerim ki 30 golü geçer.

Sakatlıktan uzak, yüksek verimli bir sezon diliyorum kendisine. 🧿

Madem geri geldi ilk eleştirimizi yapalım. :hat:

Önüne atılan toplarda çok hantal görünüyordu. Koşamıyordu pek. PSG'de böyle değildi. Bu sene daha fit ve çevik bir hale gelsin ki çevresini daha iyi beslesin. Sezon ortasında yaşadığı sakatlık sonrası, geriye gelip yaptığı bağlantı oyunlarını baya bir törpülemişti.

Bu sefer yanında onu çok iyi besleyecek isimlerin sayısı arttı. Umarım ve dilerim ki 30 golü geçer.

Sakatlıktan uzak, yüksek verimli bir sezon diliyorum kendisine. 🧿
Adam psgde ortasahaya kadar geliyormuydu bilmiyorumda bizde cok geliyordu ortasahamız topu taşıyamadığından dolayı.Ceza sahası çevresinde durursa enerjiside iyi noktada olup daha iyi oynar.

Umarım 30 35 maç oynama ortalaması tutturur. Kıçım başım ağrıdı diyerek arazi olması tat kaçırır.

lan hala okyanusun üzerinde... KAPTAN alooo sağa kır dümeni afrikaya bir çık ondan sonra Türkiye'ye doğru dönersin.

1 sat 15 dakika sonra Tenerife'ye inecekler. Yakıt ikmali vs 1 saat mola olsa, saat 00,05 de İstanbul'un sefiri şehr-i istanbulu almaya geri geliyor.

Geri
Üst Alt