- 20 Ağustos 2017
- 23.747
- 16.140
- 1.838
SL gruplarina kalip Barca ile karsilasalim. Ibnelere kendi yetistirdikleri bu kardesimizle saplayarak intikam alalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SL gruplarina kalip Barca ile karsilasalim. Ibnelere kendi yetistirdikleri bu kardesimizle saplayarak intikam alalim.
Mertensi bu aksam yollayip 10u da verebiliriz isterse#9 numarayı istemiş
9 daha güzelMertensi bu aksam yollayip 10u da verebiliriz isterse
Gecen Barca'nin sahamizda bizi elemesi hic hosuma gitmemisti. Ama dediklerinin hepsiyle guzel bir grup olabilirdi.Rangers ve PSV istiyorum ben de. İntikam istiyorum.
Icardi içinse İnter gelse daha anlamlı olur

Adam psgde ortasahaya kadar geliyormuydu bilmiyorumda bizde cok geliyordu ortasahamız topu taşıyamadığından dolayı.Ceza sahası çevresinde durursa enerjiside iyi noktada olup daha iyi oynar.Madem geri geldi ilk eleştirimizi yapalım.
Önüne atılan toplarda çok hantal görünüyordu. Koşamıyordu pek. PSG'de böyle değildi. Bu sene daha fit ve çevik bir hale gelsin ki çevresini daha iyi beslesin. Sezon ortasında yaşadığı sakatlık sonrası, geriye gelip yaptığı bağlantı oyunlarını baya bir törpülemişti.
Bu sefer yanında onu çok iyi besleyecek isimlerin sayısı arttı. Umarım ve dilerim ki 30 golü geçer.
Sakatlıktan uzak, yüksek verimli bir sezon diliyorum kendisine.![]()
Yeni 9 numaramızı tanıyalım.