#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Orta sahada önünde kalıp da samsunlulara göre ağır kaldığı pozisyon harici ideal.

Hala fit değil. Normal bi icardi samsunluları sırtına alıp atardı onu.

Ciddi kilosu var canlı izleyince fark ettim. Geçen sezona göre ciddi kilosu var. Ama yine de mermiye kafa atıyor.

Ziyech’in şutu muhtemelen gol olacaktı ama kafasını sokarak kaleciyi de çaresiz bıraktı. Zeki ama aynı zamanda bunu pratikte uygulaması önemli.

icardi ve Dombele ikilisinin toplam 17-18 kilo fazlası var.

Kralın ülkeyi steakhouse olarak görmekten vazgeçip durumun ciddiyetini kavraması lzm
Hocaya bakar tamamıyla.

Sen iyi antrenman yaptırırsan fazla kiloları verir oyuncular ama biliyorum ki cok ağır antrenman yaptırmıyor. Neymar da hep kilolu dönüyordu mesela Brezilya'dan ama PSG'de 1 ay içinde normal haline geri dönüyordu. Aynısı İcardi oradayken onda da öyleydi ama Türkiye'de hocalar antrenman temposu konusunda hafif kalıyor. Bu şekilde zor kilo verir oyuncular bir diğeri de Ndombele.

Demem o ki bu oyuncular orada oynarken hocaları onları fit hale getirebiliyordu. Burada ben teknip ekibe bakarım eğer oyuncu 1.5 ay içinde tam fit olamıyorsa ilk sorumlu onlar benim gözümde.

Gol attığı sürece sıkıntı yok ama işler kötüye giderse gelecek eleştirileri düşünemiyorum kaleye gidemediği pozisyon baya bi kişinin canını sıkmıştır insanların eline koz vermemek adına biraz fit bir görüntüsü olsa fena olmaz

Hepimizin hayali dandik ligimizde şampiyonluk değil de, Avrupa da kupa kazanmak ise bu adamı fit hale getirmek zorundayız, hocam elimizde müthiş bir golcü var kimseye nasip olmayan, Allah’ın bize bir lütfudur bu adam, nolur şu adamı fit bir hale getirelim

Hepimizin hayali dandik ligimizde şampiyonluk değil de, Avrupa da kupa kazanmak ise bu adamı fit hale getirmek zorundayız, hocam elimizde müthiş bir golcü var kimseye nasip olmayan, Allah’ın bize bir lütfudur bu adam, nolur şu adamı fit bir hale getirelim
Hepimizin hayali dandik ligimizde şampiyonluk değil de, Avrupa da kupa kazanmak ise;

bunun olması için dandik ligimizde üst üste şampiyonluklar alıp, üst üste cl'ye kalıp, o gelirleri kazanıp, üstün kadro istikrarını yakalamalıyız.

bunu 3-4 yıl üst üste yaparsak zaten avrupa'da başarı ister istemez gelecektir.

dolayısıyla her zaman ilk hedef, dandik ligimizi domine etmek olmalıdır.

zira dandik ligimizi kazanmanın esas anlamı, verecekleri 3-5 m euro şamp. geliri veya şikeci rakibimizin 4-5 şampiyonluk önüne geçmek değil, cl giriş biletidir.

Hepimizin hayali dandik ligimizde şampiyonluk değil de, Avrupa da kupa kazanmak ise;

bunun olması için dandik ligimizde üst üste şampiyonluklar alıp, üst üste cl'ye kalıp, o gelirleri kazanıp, üstün kadro istikrarını yakalamalıyız.

bunu 3-4 yıl üst üste yaparsak zaten avrupa'da başarı ister istemez gelecektir.

dolayısıyla her zaman ilk hedef, dandik ligimizi domine etmek olmalıdır.

zira dandik ligimizi kazanmanın esas anlamı, verecekleri 3-5 m euro şamp. geliri veya şikeci rakibimizin 4-5 şampiyonluk önüne geçmek değil, cl giriş biletidir.
Zaten fit bir İcardi olursa ligi oynatmaya gerek bile olmaz güle oynaya şampiyon olursun burda olduğu sürece

Geri
Üst Alt