#9 Mauro Icardi | ARŞİV

taraftara sesleniyorum bu adami seviyorsaniz baklava, börek kebap falan vermeyin.

Kaçırdığı gol çok sorun değil, arada sırada kaçacak illa ki. Benim ama üzüldüğüm son birkaç maçtır takımı yönlendirmede pek işin içine girmiyor gibi. Geçen seneki en çok hoşuma giden özelliklerinden biriydi takımı oynatması, oyunculara talimatlar vermesi. Bu sene daha onu hissettirmedi. Mermiye kafa atıyor falan diye övüyoruz tabii, ilk maçlarda da o kadar olur, kilo verir nasılsa diye görmezden geldik ama inşallah formunu bulur. Bu fiziki hali de oyun içindeki pasifliği de kalıcı olmamalı.

CL grup maçlarına kadar kendini tamamen hazırlar ve dipçik gibi olur diyordum ama büyük hayal kırıklığına uğradım. Fizik olarak kötü olmasının yanında daha da kötüsü sanki maç umurunda değilmiş gibiydi. UCL maçı yani bu yanlış olmasın.

Seviyoruz tabi o ayrı ama kimseyi de Galatasaray'dan çok sevmeyiz bunu da unutmaması lazım.

Son düzenleme:
Kötü oynadığına zerre katılmıyorum. Kerem biraz şanslı ve akıllı olsa 1 gol 1 asistle bitirecekti maçı yine. Güzel servisler yaptı ancak 2. ve 3. bölge kopunca buna Icardi'nin yapacak bir şey yok. Dönen topları topladığımız sürece daha etkin gözükür.

herifçioğlu şl'de yürüyerek gol pozisyonuna giriyo nasıl beceriyo bilmem. ama şl'de koşmadan şey bile çektirmiyorlar ne yazık ki.

Fit olmadigi belli ama buna ragmen pozisyona girdi

Ilk buldugu pozisyonu kesinlikle bitirmesi gerekiyordu

Arkadan gelen oyuncu bozdu bana göre onun geldigini hissettigi icin rahat vuramadi

Keşke arada maç izleseniz de mesela müthiş fizikli terminatör ubermensch haalandın kızılyıldıza karşı dünkü kepaze futbolunu izleseydiniz herkesin kötü oynamaya hakkı var, her maç gol atan adamın herkesten fazla var. Kilo da mutlaka verecektir merak etmeyin.
Haalandin çevresinde minimum 2, normal zamanlarda 3 oyuncu vardı. Hakem bitiş düdüğü çalmasına rağmen adamlar yine haalandi bırakmadı. İcardi gibi hızdan dolayı atamadığı olduda ben mi kaçırdım bilmiyorum, ama 3 adamı goturmesiyle diğerleri şans buldu. Bizde de icardiye önlem vardı ama Kızılyıldız kadar abartılı değildi ki kaç tanede pozisyona girdi icardi ama iç etti. Benim İcardiden daha çok kızdığım adam kerem. Kaç pozisyonda top kaybı yaptı, kaç pozisyonda takımı geri koşturdu sayamadim. Türkiye'de bir şekilde tolare ediliyor ama Avrupa'da olmuyor

Yapacak birşey yok, her zaman da Icardi kurtaramaz bu takımı. 1 pozisyon kaçırdı normaldir olabilir, Kerem'in ise 2 tanesi çok net olmak üzere 3 pozisyonu var. Biraz da başkaları sorumluluk alsın, şapkadan tavşan çıkarsın. Kilolarını atamaması mevzusu apayrı konu ama şu haliyle bile ligde halen sırtlamaya devam ediyor. O yüzden eleştiri yaparken bunları akılda bulundursak iyi olur.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2023-09-21_194342.png

Şurda topa basıp çekse ya penaltı olacak ya kaleye rahat vuracak ya da içerdeki adama al dokun at diyecek çok kötü kullandı. Bir de böyle pozisyonlarda hep topa basan çeken adam icardi 90'da en kötüsünü yaptı.Tarihe geçerdi bu maç 3-2 bitseydi.

Fit olup olmaması kendisinin sorunu değil, teknik ekibin sorunu, icardi herhangi bir Avrupa kulübünde su gobekle kadroya giremez, hadi biz o kadar değiliz ama Okan hoca gibi yumuşak yüzlü bir adamı suistimal ediyorlar bence, icardi ve angelino, bir topçu 2 ayda hala gobekliyse demek ki çok da sallamiyor

karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda gelen topa direk gelişine vursaydı keşke : I

Yapilmasi gereken bence de oydu ben daha pozisyon kacmadan bagirdim izlerken niye vurmadin diye sonra vurdu ve kaleci cikardi. Ilk anda kalecinin soluna vuracakti yani sag koseye. Orta hizda yerden vurmasi kafi... Ama tikledi topu, ve rakip Icardi vurana kadar ayagi soktu ve guzel bir vurusta gelmeyince, daralan acida kalecinin refleksi ile eline carpti top zaten vurdugu yer yine yanlis, ayak dibine vursa yine ite seke gol olabilirdi.

Geri
Üst Alt