Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.866
- 4.404
- 1.788
gol pasi ver(e)mediler su adama ya yaziklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitiricilik sorunun kaynağı Icardi degil, Icardi'ye top atmayan beceriksiz ve bencil takim arkadaşları.Bitiricilik konusunda birkac haftadir yasadigimiz sorunun kaynagi kendisi.
Gecen sezon hep olmasi gereken yerde, hep rakibin birkaç adım önündeydi kral. Bu sezon bu etkiyi goremiyoruz.
Gecen sezon mesela ben hic "icardiden oncr savunma araya girdi" cumlesini duymadim. Hep öndeydi. Bu sezon bol bol duyuyoruz bu maçta da duyduk.
Bir de keremle cok fazla oynuyorlar onu da birakmasi lzm. Ilk yari bi pozisyonda tetenin önüne yuvarlasa mutlak gol pozisyonu olurdu. Terse dönüp keroyu gordu, kero da kalenin 15 metre soluna şut attı.
Tete ve kerem ekstra kötüydü yaBitiricilik sorununu bu adamda görmek çok zorlama olur ben daha çok alakalı alakasız her yerden çekilen şutlar olarak görüyorum.
Adam o kadar çok kendini uygun duruma aldı ama bir kere bile o pas veya çizgiye inip defansı terste bırakacak top gelmedi
Yine kendine has bir vuruşla atıyordu değil mi?Kafa sutu tamamen sanssizlik ve rakip icin sansti.
Yani. Bence de kotu oynuyor ama en az 4 gol ve 1 asist ile bitirebilirdi.Yine kendine has bir vuruşla atıyordu değil mi?