#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bahadır iki vuruşunu iyi çıkardı ama diğer 2 sini kaçırmak yakismadi

Bitiricilik konusunda birkac haftadir yasadigimiz sorunun kaynagi kendisi.

Gecen sezon hep olmasi gereken yerde, hep rakibin birkaç adım önündeydi kral. Bu sezon bu etkiyi goremiyoruz.

Gecen sezon mesela ben hic "icardiden oncr savunma araya girdi" cumlesini duymadim. Hep öndeydi. Bu sezon bol bol duyuyoruz bu maçta da duyduk.

Bir de keremle cok fazla oynuyorlar onu da birakmasi lzm. Ilk yari bi pozisyonda tetenin önüne yuvarlasa mutlak gol pozisyonu olurdu. Terse dönüp keroyu gordu, kero da kalenin 15 metre soluna şut attı.
Bitiricilik sorunun kaynağı Icardi degil, Icardi'ye top atmayan beceriksiz ve bencil takim arkadaşları.

Bitiricilik sorununu bu adamda görmek çok zorlama olur ben daha çok alakalı alakasız her yerden çekilen şutlar olarak görüyorum.
Adam o kadar çok kendini uygun duruma aldı ama bir kere bile o pas veya çizgiye inip defansı terste bırakacak top gelmedi
Tete ve kerem ekstra kötüydü ya

Bahadir i geçemedi. Bugün Bahadir olmasa maç 7 olurdu herhalde.

Atamadığı maçlarda olacak elbette, ama başlı başına korku unsuru bu adam.

Yine kendine has bir vuruşla atıyordu değil mi?
Yani. Bence de kotu oynuyor ama en az 4 gol ve 1 asist ile bitirebilirdi.
Yine de cok gucsuz oldugu ikili mucadelelerden sonra ya dusuyor ya da dengesi bozuluyor. Bir ihtimal yukleme yapiliyor olabilir ki insallah oyledir. O zaman aradan sonra bomba gibi donecektir

Bugun bence fizik olarak cok iyiydi. Artik kilosundan pek endise etmiyorum. Sanki biraz kilosunu atmis gibiydi ama atmadiysa bile yakinda atar. Adam oynamak istiyor. Boyle adamda uzun sureli fitness sorunu olacagini sanmiyorum. 10 milyon euro aliyorum yatabilirim gibi dusunecek bir adam degil.

Fazla olan kilolarin bir kismini vermis.

Milli aradan sonra cosmaya baslar

fiziksel değişimin sancılarını yaşıyor gibi.

bahadırın çıkardıklarını geçtim kendisine çok iyi iki top atıldı biri kerem diğeri kaan. harcadı maalesef

Geri
Üst Alt