#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dans programına katil kral, 10 milyon euro alıyorsun ne de olsa.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1703098796614.gif

Kocaman bir sopa tasiyorcasina agir

Kenara gidip hoca beni cikart diyene kadar oyundan alinmasi yasak herhalde.

Fb maçlarında da böyle olursa eğer çok üzülerek söylemek zorundayım ki bende kredisi biter.

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir ve kimseyi Galatasaray'dan daha çok sevmiyorum, kimse kusura bakmasın...
Düzeltiyorum fb maçlarındaki performansına göre defterden silebilirim.

Bugün sahadaki Icardi'den ben utandım abi ben. Yahu o maaşla hiçbir maçta böyle silik oynamaya hakkın yok senin. Kaç haftadır sabrediyorum ama sabrım taşmak üzere. İkinci yarı Icardi'nin ismini duymadım yahu ayıptır.

Adam düz koşu atamıyo ve ısrarla oynatıyoruz inanılmaz bir durum.Sakat adam işte sakat neyini zorluyoruz daha?

Hiçbir derbiyi boş geçmeyen adama bunu diyeceğimi tahmin etmezdim ama derbide oynarsa net Fb favori. Son dakikalarda zıplamadığı topta çıldırım. 1 kişi eksik oynatıyor. Sakatsa oynamasın başlayacağım iğnesine fedakarlığına

Sakat olduguna inancim yok. Sadece korumak icin sakatlik muhabbeti yapiliyor. Bildigin güçsüz.

İcardiyle beraber takımda yorulmak istemedi bu maçta.2 tane derbi maçı oynayacaz onda takımın kondisyonu iyi olmalı ki o maçın havasıyla takım olarak coşacaz bence..

Achille misin sen mübarek ? Ok mu yedin tendonuna? Kalk toparlan bu ne

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardiyle beraber takımda yorulmak istemedi bu maçta.2 tane derbi maçı oynayacaz onda takımın kondisyonu iyi olmalı ki o maçın havasıyla takım olarak coşacaz bence..
Sendeki bu iyi niyetli yaklaşım beni bitiriyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt