Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.553
- 49.949
- 3.133
Derbi moduna girdim reis bu takımların olaylarından sonraSendeki bu iyi niyetli yaklaşım beni bitiriyor![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbi moduna girdim reis bu takımların olaylarından sonraSendeki bu iyi niyetli yaklaşım beni bitiriyor![]()
Gercek murat durmaz sifresini mi unuttuDerbi moduna girdim reis bu takımların olaylarından sonraKerem'i de eleştirmiyom
![]()
Sürekli temenni ile hayat gecmezFenerbahçe maçı çok önemli. Kendine gelecektir.
O dönem yokları oynayan Sneijder iki füzeyle Fenerbahçe'nin fişini çekmişti. Derbi farklıdır.Sürekli temenni ile hayat gecmez
o mactan sonra musluman oldugun dogru muO dönem yokları oynayan Sneijder iki füzeyle Fenerbahçe'nin fişini çekmişti. Derbi farklıdır.
İcardiyle beraber takımda yorulmak istemedi bu maçta.2 tane derbi maçı oynayacaz onda takımın kondisyonu iyi olmalı ki o maçın havasıyla takım olarak coşacaz bence..
Bu adam sakat değil. Kilolu. Hareket etmekte zorlanıyor sahada. 10 milyon veriyoruz ama bir zahmet kilo verir misin diyemiyoruz sanırım