#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Bu Ghedzal’ın götünde çiban çıksın. Şerefsizoğlu şerefsiz.

İcardi sende dinlen kardeşim, Boey’de olan göt sen de yok.

Çok güçsüz ve ağır malesef. Devre arasına kadar böyle gider. Arada toparlar umarım.

rdaşlar her topçunun formsuz dönemleri olabilir kaldı ki herif sakat ve her maç takımının başında

MA U RO
I CAR DI

nuff said

Oynamasin. Taraftar adam 2-3 mac oynamayip 2-3 hafta dinlenip kendine gelsin istiyor. O zaman zaten orta bir gününde ya bir gol ya da assist yapar adam.

Kusra bakmayın beyler , geçen sezon müzkler onlar bunlar harikaydıda...eğri oturup doğru konuşalım

Geçen sezon kiralıkken gösterdiği performans limitli bütçeyi zorlayıp adamı almamızı kesinleştirdi.

Bu sezon bu bonservisi hakedecek işleri CL ön elemeler - bide hadi Man Utd'ı da ekleyelim haricinde yapamıyor ya da yapmıyor.

yeri gelince yedeğe alınıp gereken mesajı almalı - kim olursa olsun - formayı giyiyorsan forvette ben senden Elmander beklerim , Baros beklerim.... yani oynadığın sürece çabalamanı görmek isterim.

Real istiyorsada devre arası alabilir valla benim itirazım olmaz.

Antreman yapamayacak durumdaysa bu adam dinleniyor mu, ameliyat mı oluyor biran önce tedavi olsun. Taraftardan olumsuz bir reaksiyon aldığı an tamamen kaybedeceğiz. Herkes Muslera değil, bu adam sezon sonuna kadar oynamaz iş inatlaşmaya girerse. Yönetimin bu krizi acil çözmesi lazım.

Kusra bakmayın beyler , geçen sezon müzkler onlar bunlar harikaydıda...eğri oturup doğru konuşalım

Geçen sezon kiralıkken gösterdiği performans limitli bütçeyi zorlayıp adamı almamızı kesinleştirdi.

Bu sezon bu bonservisi hakedecek işleri CL ön elemeler - bide hadi Man Utd'ı da ekleyelim haricinde yapamıyor ya da yapmıyor.

Saçmalamayalım. İçerde beşiktaş-trabzon maçlarını aldı 3 haftadır kötü

Saçmalamayalım. İçerde beşiktaş-trabzon maçlarını aldı 3 haftadır kötü
Tamda bunu diyorum işte...şuta kafa atan adamın halleri hoşuma gitmiyor.

çaba görmüyorum adamdan - sakatsanda oynama. Ligi 1 ay önceden -belki daha fazla- bitirebilmemizi sağlayacak maçta TAKIM OLARAK bir şey yapmadık ama icardi'nin pasifliği karşı tarafın rahatlamasına neden oluyor maç içinde.

3 haftadan çok daha uzun süredir kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt